Erdek belediyesinden hem dezenfekte, hem uyarı

Erdek belediyesinden hem dezenfekte, hem uyarı

Erdek Belediyesi, hem kenti dezenfekte ediyor, hem sosyal medya hesabından sürekli olarak Koronavirüs uyarıları yapıyor.

Erdek Belediyesi, sosyal medya hesabından sürekli olarak Koronavirüs uyarıları yapıyor.

Belediyenin uyarıları şöyle:

“Tüm dünyada etkisini gösteren Koronavirüs’e karşı belediyemizde dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirildi. Tüm kamu kuruluşlarımızı, çocuk parklarını ve toplu kullanılan alanları her gün dezenfekte etmeyi sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın, bu konuda hassas davranmalarını, zorunlu kalmadıkça kalabalık alanlara girmemelerini, Umre, yurt dışı vs. gibi yerlerden gelenlerin 14 gün kuralına uyarak gerekli önlemleri almalarını ve tokalaşmamalarını önemle rica ediyoruz.”

İlçemizde ikamet edip, Umre’den dönen vatandaşlarımız bulunmaktadır. Bu kapsamda, Umre’den dönen vatandaşlarımızın, hem kendi sağlıkları, hem de çevresindeki insanların sağlıklarını korumak amacıyla 14 gün boyunca evlerinden çıkmamaları ve ziyaretçi kabul etmemeleri, ziyaret etmek isteyen yakınlarının ise ziyaretlerini ertelemeleri gerektiği önemle ilan olunur. Umre’den döndüysen, 14 gün boyunca evinde dinlen. Misafir kabul etme, sosyal hayata girme! Ateş, öksürük, halsizlik gibi şikâyetlerin varsa 184 Koronavirüs danışma hattını ara. Evden çıkma!

EV GİBİSİ YOK

Sevdiklerimizi korumak için bir süre evde kalalım. Virüsten korunmak, birbirimizi korumakla başlar.”



Anahtar Kelimeler: Erdek belediyesinden dezenfekte uyarı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false