Erdek Belediyesi’nden anlamlı yarışma

Erdek Belediyesi’nden anlamlı yarışma

Gençlere yönelik, “Mustafa Kemal Atatürk yaşasaydı O’na ne söylerdiniz?” video yarışması açıldı

Erdek Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101’nci yıldönümü kapsamında, gençlere yönelik bir video yarışması düzenledi.

Belediye, “Mustafa Kemal Atatürk yaşasaydı O’na ne söylemek isterdiniz?” ismi altında düzenlediği yarışmayla ilgili olarak şu bilgilendirmeyi yaptı:

“19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mızın 101’nci yılını kutlayacağımız bu yıl, içinde bulunduğumuz dönem nedeniyle ne yazık ki meydanlarda coşku ile kutlanamıyor. Kendi sağlığınız ve sevdiklerimizin sağlığını korumak için evlerimizde kalmak zorundayız. Fakat Erdek Belediyesi olarak gençlerimizi unutmuyoruz.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’mızın 101’nci yılını evlerimizde de olsa coşku ve gurur ile kutlayacağız. Bu kapsamda, Erdek Belediyesi olarak, ‘ATATÜRK YAŞASAYDI O’NA NE SÖYLEMEK İSTERDİN?’ konulu video yarışması düzenliyor.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk yaşasaydı O’na ne söylemek isterdiniz? Hissettiklerinizi, temennilerinizi O’na anlatmak istediklerinizi 1 dakikalık video çekerek bize gönderin.

Yarışmamızın son başvuru tarihi, 14 Mayıs 2020 Perşembe günüdür.

Jüri tarafından değerlendirilecek olan videolarda, dereceye giren gençlerimizden birinciye bisiklet; ikinciye tablet bilgisayar; üçüncüye ‘NUTUK’ hediye edilecektir.

Yarışmaya, 2000-2007 doğumlu Erdekli gençlerimiz katılabileceklerdir.

1 dakika olarak hazırladığınız videolarınızı ‘basinyayin@erdek-bld.gov.tr’ adresine, isim, soy isim, doğum tarihi ve telefon numaranızı ekleyerek gönderebilirsiniz.

Unutmayın. Son başvuru tarihi 14 Mayıs!”

ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Erdek Belediyesi’ anlamlı yarışma
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli