ERDEK ATLETİK NYZ SPOR KULÜBÜ U-11 FUTBOL LİGİNDE

ERDEK ATLETİK NYZ SPOR KULÜBÜ U-11 FUTBOL LİGİNDE

2 maçta 4 puanı kazanan takım sporcuları bu durumdan oldukça memnunlar ve gelecek maçlara daha da motive olmuş durumdalar.

Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü, 2022-2023 Sezonu 100. Yıl Kuva-yi Milliye U-11 Liginde 11 Takımın yer aldığı Marmara Grubunda mücadele ediyor. İlk maçını 11 Haziran 2023’de Susurluk 5 Eylül Spor Kulübü ile yapan Erdek Atletik bu maçtan 0-0’lık skorla ayrılmıştı.

İkinci maçını 14 Haziran 2023’te Bandırma 100. Yıl Spor Kulübü ile yapan Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü bu maçtan 3-0’lık üstünlükle ayrılmayı başardı. 2 maçta 4 puanı kazanan takım sporcuları bu durumdan oldukça memnunlar ve gelecek maçlara daha da motive olmuş durumdalar. 

Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü bildiğimiz gibi yıllardan beri atletizm branşında önemli dereceler elde etmektedir. Türkiye Şampiyonlukları, Balkan Şampiyonlarında elde ettiği önemli dereceler ve atletizmin yüksek atlama dalında elde etmiş olduğu Dünya İkinciliği ile Erdek’te sporu önemli bir seviyeye taşımıştır.

Kulüp Başkanı Niyazi GÜLHAN yaptığı açıklamada; Futbol takımımızın başarılı bir performans ortaya koyması sporcularımızı, antrenörümüzü, velilerimizi ve tabiki bizleri oldukça memnun etmektedir. Bu başarılarından dolayı başta futbol takımımızın çalıştırıcısı Sn. Oğuzhan KEKE hocamızı, sporcularımızı ve velilerimizi tebrik ediyorum. Biz Erdek’te gücümüzün yettiği kadar daha fazla çocuğa ulaşıp, onların boş zamanlarını sporla doldurup, onlara güzel şeyler kazandırarak geleceklerine dair önemli kazanımlar elde etmelerine olanak sağlamak istiyoruz. Atletizmde elde ettiğimiz önemli derecelere, futbol dahil olmak üzere ilerleyen zamanlarda kulübümüze ekleyeceğimiz birkaç branşta daha ulaşmak istiyoruz.

Her zaman söylediğim şey; amacımız çocuklar. Onlar için ne iyi olacaksa, biz onun için mücadele etmeye devam edeceğiz.



Anahtar Kelimeler: ERDEK ATLETİK KULÜBÜ - FUTBOL LİGİNDE
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı