Erdek, Voleybolu sevdi

Erdek, Voleybolu sevdi

İlk Lig Müsabakasında Yalova Çiftlikköyspor´u 3-0 yendiler

Türkiye Bayanlar 2. Voleybol liginde bugün oynanan karşılaşmada Erdekspor, Yalova Çiftlikköyspor´u 3-0 yendi.

Türkiye Bayanlar 2. Voleybol liginde ilk kez mücadele veren Erdekspor istikrarlı bir çalışma programı ardından bugün salon ve seyircisi önünde Yalova Çiftlikköyspor´u konuk etti.

Erdekspor´un Yalova Çiftlikköyspor önündeki ilk lig sınavı emekleri boşa çıkartmadı ve Erdekspor üç set´ ide kazanarak rakip Yalova Çiftlikköyspor´a şans tanımadı.

Erdekspor Kulüp Başkanı Hüseyin Sarı, Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Mengüç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Adem Erdem Eren, Erdekspor Asbaşkanı Haluk Can Turan, CHP Eski Milletvekili Hasan Tahsin Uzun, Meclis Üyeleri, Erdekspor futbol takımı ve Erdekli Voleybol severler tarafından izlenen ve kırmızı beyazlı bayanları destekleyen Erdekliler karşılaşma ve skordan son derece keyif aldılar.

Başkan Sarı, İlk mücadele edilen Voleybol liginde ilgi ve skor anlamında sonuç alınmasının memnunluk verici olduğunu, Salon sporu Erdek´te çabuk benimseneceğine inandığını söyledi.

Erdekspor Antrenörü Tayfun Pişiren ise Yalova Çiftlikköy karşısında alınan başarının tesadüf olmadığını, yeni bir ekip olmalarına karşın takım olma noktasında verdikleri çabanın amaca ulaştığını söyledi.

/resimler/2016-10/29/1757481585742.jpg



Anahtar Kelimeler: Erdek Voleybolu sevdi
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli