Erdek İyi Parti atakta

Erdek İyi Parti atakta

Başkan Arif Demir "Kaybedecek zaman yok"

İyi Parti Erdek ilçe teşkilatını kurmakla görevlendirilen Arif Demir parti binasını tefriş ederek çalışmalarını buradan sürdürmeye başladı.

İyi Parti Erdek ilçe başkanlığına atanması ardından yoğun bir diplomasi trafiği içine giren Başkan Arif Demir, Yalı Mahallesi Hürriyet sokak numara 32/a, Baski arkası olarak bilinen adreste ilçe teşkilatını hizmete soktu.

İyi Parti Erdek ilçe Başakanı Arif Demir kentin önde gelen siyasi ve ticari kanaat liderleri ile tek tek görüşerek toplumun her kesimini kucaklayan bir oluşum için fikir ve görüşlere itibar ettiğini açıkladı.

Başkan Demir, "Görevin şahsıma verilmesi ardından başlattığım istişare ve koordinasyon görüşmelerinden son derece olumlu neticeler aldım. İlçe binamızı tefriş ederek bundan sonraki çalışma ve görüşmelerimin bazı bölümlerini burada sürdüreceğim, çok fazla zamanımız yok, en kısa zamanda ilçe teşkilatını oluşturacak ekibi hazırlayarak il başkanlığına sunmak, akabinde ise il başkanlığı tarafından oluşturulacak bir grupla Ankaya´ya gidip genel başkanımız Sayın Meral Akşener´e Erdek´te kuruluşumuzu tamamladığımızı bildireceğiz." dedi.

/resimler/2017-12/27/2044019987724.jpg

İyi Parti Erdek ilçe teşkilatının parti binasını hazırlayan Başkan Arif Demir, yönetim kurulunu oluşturma noktasında yoğun bir çalışmaya girdi.



Anahtar Kelimeler: Erdek Parti atakta
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu