Erdek CHP´den İstanbul çıkarması

Erdek CHP´den İstanbul çıkarması

Erdek´ten İstanbul´a bir deniz otobüsü, 5 otobüs

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Erdek İlçe Başkanlığı´nın, 23 Haziran 2019 Pazar günü, Erdek´te bulunup, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde oy kullanma hakkı bulunan seçmenleri İstanbul´a götürüp getirme programının ayrıntıları açıklandı.

İlçe Başkanı Metin Uysal, 23 Haziran Pazar günü, kiraladıkları deniz otobüsünün, Bandırma´dan sabah saat 08.00´de hareket edip, saat 10.35´te, doğrudan Bostancı iskelesine yanaşacağını belirtti. Uysal, deniz otobüsüyle 450 seçmeni götüreceklerini açıkladı.

Uysal, ayrıca yine seçmenler için Erdek´ten, sabahleyin beş otobüsün de kaldırılacağını bildirdi. CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal, bu otobüslerin, Avrupa yakasında Beylikdüzü, Sarıyer, Eyüp, Esenler, Küçükçekmece ve Gaziosmanpaşa ilçelerinde seçmenleri indireceğini belirtti. Uysal, seçmenleri yine aynı taşıtlarla Erdek´e getireceklerini, Bostancı´dan, Bandırma´ya deniz otobüsünün saat 20.00´de hareket edeceğini sözlerine ekledi.

/resimler/2019-6/20/0913255470675.jpg

 

Uysal-Acar bir arada

 

CHP Erdek ve Gönen ilçe başkanları buluştu

 

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal ve CHP Gönen İlçe Başkanı Ünsal Acar, düşünce alışverişinde bulundular.

 

Ünsal´ın, üniversiteden sınıf arkadaşı olan Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı´yı ziyareti sırasında CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal da hazır bulundu. Bu sırada sohbet etme olanağı bulan Acar ve Uysal, ?Biz uzun süredir arkadaş, her şeyden önce de aynı davaya gönül veren iki partiliyiz. Seçim atmosferleri sırasında sık sık bir araya geliyoruz. Şimdi de merakla 23 Haziran´da yinelenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini bekliyoruz? dediler.   ÖNDER BALIKÇI

 



Anahtar Kelimeler: Erdek İstanbul çıkarması
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli