Erdek ADD´de görev bölümü

Erdek ADD´de görev bölümü

Görev bölümü yapılan Erdek ADD de Başkanlığa yeniden Zafer Filiz getirildi.

Erdek ADD´de hafta sonu gerçekleşen olağan genel kurul ardından akşam ilk birleşimini gerçekleştiren yönetim kurulu görev bölümünü gerçekleştirdi.

Zafer Filiz´in yeniden yönetim kurulu başkanlığına getirildiği görev bölümünde Hatice Kirazoğlu 2. Başkanlığa, Olcay Doğalı Saymanlığa, Necla Sü yazmanlığa, Hüseyin Samet Çınar Eğitim sorumluluğuna, Nazlı Talay Sosyal etkinlikler sorumluluğuna Engin Öntürkler ise Kültür ve sanat etkinlikleri sorumluluklarına getirildiler.

Erdek ADD´nin yeni yönetimi ilk birleşiminde gerçekleştirdiği görev bölümü ardından güven tazeleyen Başkan Zafer Filiz yaptığı açıklamada Erdek ADD´nin mevcut yapısını koruyarak Cumhuriyetin ilke ve devrimlerinin müdafaasına devam ederek, sosyal etkinliklerle çağdaş, demokratik aydınlanma yolunda tüm üyelerimiz ile birlikte gönül birliği içinde düşüncelerimizi daha geniş topluluklarla paylaşmak istiyoruz.? Dedi.

/resimler/2016-8/23/0006166959942.jpg

Başkan Zafer Filiz, Erdek ADD´nin sosyal ve kültürel etkinliklerine düşünce ve felsefeyi benimsemiş herkesin katılmasını beklediklerini söyledi.

 



Anahtar Kelimeler: Erdek görev bölümü
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false