Ercan Bal`dan Öğretmenler günü mesajı

Ercan Bal`dan Öğretmenler günü mesajı

AK Parti Dursunbey Belediye Başkan Aday Adayı Ercan BAL 24 KASIM Öğretmenler günü dolayısıyla yayınladı

AK Parti Dursunbey Belediye Başkan Aday Adayı Ercan BAL 24 KASIM Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ercan BAL mesajında tüm öğretmenlerimizin bu güzel gününü kutlar, gelecek nesillerin mimarı olan öğretmenlerimizin ellerinden öperim dedi.


AK Parti Dursunbey Belediye Başkan Aday Adayı Ercan BAL 24 KASIM Öğretmenler günü dolayısıyla yayınladığı mesajında tüm öğretmenlerin bu güzel gününü tebrik etti.


ERCAN BAL Mesajında;


Gelecek nesillerin yetişmesinde büyük rol oynayan, onları geleceğe hazırlamak için canla başla çalışan ve büyük fedakarlıklar gösteren öğretmenlerimizin bu güzel gününü tebrik ederim.


Çok zor koşullarda bile gelecek nesilleri en iyi şekilde yetiştirmek için çalışan onların, Ülkesine Milletine faydalı birer fert olması için gayret gösteren değerli öğretmenlerimizin önünde saygı ile eğilir, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, hizmetlerin en kutsalını seçen değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten duygularımla kutlarım.

Ercan BAL

AK Parti Dursunbey

Belediye Başkan Aday Adayı



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı