Erçakar aday

Erçakar aday

Prof. Dr. Mehmet Emin Erçakar, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi rektör adayı

Prof. Dr. Mehmet Emin Erçakar, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi için rektör adaylığını açıkladı.

Bandırma´nın Aksakal Mahallesi´nde doğan Erçakar, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi´nin kuruluşundan bu yana bu üniversitenin bünyesinde önemli görevlerde bulunurken, hâlen aynı çatı altında çalışmalarını sürdürüyor.

/resimler/2019-8/28/1412329709007.jpg

Erçakar, akademik kariyerinin yanı sıra bölüm başkanlıkları, müdür yardımcılıkları, Bandırma Sağlık Yüksek Okulu, Bandırma Meslek Yüksek Okulu müdürlükleri ve üniversitenin kurucu genel sekreterliği görevlerini de başarıyla yürüttü.

Bandırma ve yöresindeki her kesimle iyi ilişkileri bulunan Erçakar, gelecek yıllarda da Bandırmalılarla omuz omuza çalışarak, ortak projelere imza atmak istediğini belirtti. Başta sivil toplum kuruluşları olmak üzere Bandırma´nın önemli dinamiklerinin yoğun talepleri doğrultusunda, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi rektör adaylığı için başvurusunu Yüksek Öğrenim Kurulu´na(YÖK) yapan iktisat bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Erçakar, Bandırma ve Güney Marmara´nın gelecek dönem vizyonuyla örtüşen bir alan konumundaki "bölgesel kalkınma" için özel çaba harcayacağını bildirdi.

4 yılda bir yenilenen rektör belirleme süreci, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi için 5 Ağustos 2019´da başlayıp, 23 Ağustos´ta sona erdi.

YÖK´ün, rektör adaylarıyla bire bir gerçekleştireceği mülakatların ardından adayların sıralamasını sunacağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi´ne 4 yıllık süre için yeni rektörü atayacak.

/resimler/2019-8/28/1413017053295.jpg



Anahtar Kelimeler: Erçakar aday
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli