Tepecikspor´da yol ayrımı

Tepecikspor´da yol ayrımı

Şen, Kurtbaş ve Şahinler Tepecikspor´dan ayrıldı.

Büyükçekmece Tepecikspor´da Teknik direktör Enver Şen, Altan Kurtbaş ikilisi yönetimle bir araya gelerek istifa ettiklerini açıkladılar.

/resimler/2017-3/1/1147090340093.jpg

Yönetim ile karşılıklı anlaşılarak görevlerinden ayrılan Enver Şen, Altan Kurtbaş ikilisi böylece Tepecikspor´da bir dönemlerini daha kapatmış oldular.

 Sezonun ilk devresinde Zonguldakspor maçı ile göreve başlayan ve takımı 5 Puandan alıp 23 puanlara kadar taşıma başarısı gösteren Enver Şen, Altan Kurtbaş ikilisi takımın son üç maçta aldığı kötü neticelerden dolayı kan değişikliğinin şart olduğu görüşünde birleşip istifa kararı aldılar.

Yeşil beyazlı kulüp ile huzurlu bir şekilde ayrıldıklarını açıklayan teknik ekip Enver Şen, Altan Kurtbaş ve Recai Şahinler camiada böyle ayrılıkların gerekli olduğunu, değişimiz takıma başarı getirmesini dilediklerini açıkladılar.

Tepecikspor´a bundan sonraki maçlarında başarı dilekleğinde bulunan Enver Şen, Altan Kurtbaş, Recai Şahinler ekibi ligin ikinci yarısında geldikleri takıma 10 puan kazandırdıklarını bu puanların da takımın ligde kalması için katkı olacağını açıkladılar.

Diğer taraftan Büyükçekmece Tepecikspor yönetimi, Teknik direktör Enver Şen, Yardımcı Antrenör Altan Kurtbaş ve Teknik Direktör Recai Şahinler´e takıma yaptıkları katkı ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiklerini söylediler.

/resimler/2017-3/1/1159355587644.jpg



Anahtar Kelimeler: Enver dönemi kapandı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı