Engelsiz Meclisi oluşturuldu.

Engelsiz Meclisi oluşturuldu.

Bandırma Kent Konseyi Engelsiz Meclisi Başkan ve İdare Kurulu oluşturuldu.

Bandırma Kent Konseyi Engelsiz Meclisi Başkan ve İdare Kurulu oluşturuldu. Bandırma’da aktif olarak faaliyetlerine devam eden ilgili dernekler ile bir araya gelerek verimli bir toplantı gerçekleştiren Kent Konseyi, Toplantının ardından Bandırma Kent Konseyi Engelsiz Meclisini oluşturdu.

Toplantı sonucunda Kent konseyi Engelli Meclisi; Başkan: Nihat Karakazım Başkan Yrd: Nail Yurdusev Başkan Yrd: Murat Yatmaz Üye: Necip Şengül Üye: Arif Can Üye: Selin Keçeli Üye: Yakup Akbaş Yürütme Kurulu ile Koordinasyon: Gözde Engür'den oluştu. 

Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat; "Erişilebilir bir Bandırma için farkındalık faaliyetleri oluşturma bununla birlikte bu vatandaşlarımızın sorunlarına yönelik çalışmalar yapma ve çalışmalar sonucunda oluşacak raporları ilgili kurumlara iletme noktasında mutabıkız. Şunu özellikle belirtmek isterim ki Bandırma Kent Konseyi Dezavantajlı gruplar için yapılan tüm çalışmalarda Engelsiz Meclisimizle birlikte yer alacaktır. Oluşan Meclisimiz toplantısında alınan kararları meclis toplantısını ziyarete gelen Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun'a da desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.."



Anahtar Kelimeler: Engelsiz Meclisi oluşturuldu.
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı