Engelliler haftası başladı

Engelliler haftası başladı

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende açılış konuşmasını yapan Bandırma Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Uçar engelsiz bir hayat istedi




Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası, kentimizde de Atatürk Anıtına çelenk sunulması, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
Cumhuriyet Meydanındaki törende açılış konuşmasını yapan Bandırma Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Uçar gerçekleştirdi.
Uçar konuşmasında Bandırma Engelliler Derneği olarak bugünlere gelmemizde her türlü desteği kendilerine sağlayan Bandırma Belediyesi'ne Belediye Başkanı Sedat Pekel'e teşekkür ederek başladı. Uçar'ın ardından söz alan Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Bandırma Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımız için birçok hizmeti yerine getirdiklerini söyledi.
Mirza: Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hareket ederek Bandırma'daki engelli vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunma anlayışı içerisinde olduk. Göreve ilk geldiğimiz günlerden bugünlere kadar geçen süre içinde Bandırma Engelli Derneği büyük bir gelişim gösterdi. Bandırma Belediyesi olarak yerine getirdiğimiz çalışmalarla engelli vatandaşlarımızın kent yaşamında daha rahat hareket edebilmesi sağlandı. Bu hizmetlerimiz bundan sonrada artarak devam edecek” dedi.


Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, törenin ardından vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı