Engelliler Gününde akülü sandalye yardımı

Engelliler Gününde akülü sandalye yardımı

Bandırma Belediyesi, kentimizde bulunan ihtiyaç sahibi olan engelli vatandaşlarımıza 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde akülü tekerlekli sandalye yardımlarına devam etti.

Bandırma Belediyesi’nin ve Hayırsever Vatandaşlarımızın destekleri ile temin edilen akülü tekerlekli sandalyeler, kentimizde bulunan engelli vatandaşlarımızla “Bir elin verdiğinin diğer el görmeyecek” anlayışıyla teslim edildi.

 Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Belediyemize ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmak için destek olan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederek: “Bandırma Belediyesi olarak Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hizmetlerimize devam ediyoruz. Engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız bizim yönetimimizin her zaman önceliği olmuştur. Bizler bir elin verdiğini diğer el görmeyecek şekilde yardımlarımızı yapıyoruz. Bu kapsamda 03 Aralık Dünya Engelliler Günü gibi böylesine özel ve anlamlı bir günde belediyemiz ekiplerince ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza yine hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla temin edilen akülü araçların dağıtımını gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte de hem belediyemizin hem de hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla sosyal belediyecilik çalışmalarımızı gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli