ENGELLİLER DERNEĞİNDEN ZİYARET

ENGELLİLER DERNEĞİNDEN ZİYARET

Başkan Sedat Pekel Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Uçar ve Şehit Mustafa Boz İlköğretim ve iş Okulu Müdürü Eyüp Tezcan Köse ile birlikte dernek yetkililerini makamında kabul etti.





Belediye Başkanı Sedat Pekel, Bandırma Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Uçar ve Şehit Mustafa Boz İlköğretim ve iş Okulu Müdürü Eyüp Tezcan Köse ile birlikte dernek yetkililerini makamında kabul etti.


10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Pekel, Bandırma Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin her türlü çalışmasında ve etkinliğinde yer almanın ve onlara destek olmanın kendilerini onurlandırdığını söyledi.

Verdiğimiz destekler, dünya görüşümüzün bir yansımasıdır”

Pekel: Engelliler derneğimiz, yerine getirmiş olduğu çalışmalarla kentimizde önemli bir yer edindi. Bandırma Belediyesi olarak bizlerin de vermiş olduğu bu destekler hem insanı hem kurumsal hem de dünya görüşümüzün bir yansımasıdır. Umuyorum ki önümüzdeki dönemde de imkânlarımızı artırarak daha farklı alanlarda daha farklı çalışmaları yerine getiririz” dedi.

Etkinliklerimize vatandaşlarımızın katılımlarını bekliyoruz”

Engelliler Haftasının yaklaşması ve bu hafta kapsamında yapılacak olan etkinlikler ile ilgili olarak Belediye Başkanı Sedat Pekel'e bilgi veren Dernek Başkanı Hüseyin Uçar, ilk etkinliklerinin 6 Mayıs 2012 Pazar gününde Düzler Mevkiinde Bahara Merhaba” pikniği düzenleyeceklerini söyledi. Uçar, bu etkinliği tüm engelli vatandaşların, engelli ailelerinin ve engelli dostlarının katılımlarını beklediklerini söyledi. Uçar ayrıca 10 Mayıs 2012 Perşembe günü saat 12.30'da Atatürk Anıtına çelenk sunma töreninin yapılacağını belirterek geniş bir katılım beklediklerini söyledi.

Uçar, dernek olarak engelli vatandaşların birbiriyle olan ilişkilerini ve iletişimi daha da güçlendirmek amacıyla yapılan çalışmaların yer aldığı yeni bir dergi çıkardıklarını sözlerine ekledi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli