Engelli`de çifte sevinç

Engelli`de çifte sevinç

3 Aralık Dünya Engelliler gününde, Engelli`nin akülü arabası oldu.




Bandırma Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde anlamlı bir çalışmanın altına imza atarak akülü araba yardımında bulundu.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Dünya Engelliler Günü olarak kutlanan 3 Aralık tarihinde sosyal yardım çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Bandırma Belediyesi, ihtiyaç sahibi olan 3 engelli vatandaşlarımıza Akülü Tekerlekli Sandalye hediye etti.

Akülü arabaların teslimi sırasında hazır bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü gibi özel bir günde böylesine anlamlı bir çalışmayı gerçekleştirmekten duyduğu mutluluğu ifade etti.

Mirza: Bandırma Belediyesi olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde de Akülü Sandalye yardımlarımıza devam ediyoruz. Son yardımlarımız kapsamında ihtiyacı olan 3 Engelli vatandaşımıza Akülü Tekerlekli Sandalye yardımında bulunduk. Elbette engelli vatandaşlarımız için yerine getirdiğimiz çalışmalarımız bununla sınırlı değil. Görev süremiz boyunca tekerlekli sandalye yardımlarımızın yanında kaldırım düzenlemeleri, engelli tuvaletleri, görme engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun kaldırımlar, ücretsiz otopark uygulaması gibi birçok konuda çalışmalarımız oldu. Bundan sonra da engelli vatandaşlarımız için gerekli tüm çalışmalarımızı yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı