Engelli dostuna özel ilgi

Engelli dostuna özel ilgi

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar Engelli dostu Şakir Meretuk`i plaket ile ödüllendirdi.



Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar Engelli dostu  Şekip Meretuk ziyaret etti. 


Almanya'da çalıştığı engelli arabaları üreten fabrikadan, Gönen'deki engelli vatandaşlara yardımcı olmaya çabalayan ve bu konuda ciddi yardımları bulunan Şekip Meretuk Gönen Belediyesi'nin misafiri olarak engelli vatandaşlarla her ay gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Toplantıda konuşan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Türkiye'nin sosyal devletle yeni tanıştığının altını çizerek, Ambulans uçaklarla ülkeler arasında hasta taşınmasına hayranlıkla bakarken, şimdi sosyal devlet olma yolunda çok ciddi mesafeler alındı.`` 

``Bazı Avrupa ülkeleri şimdi ekonomik zorluklardan birçok sosyal yardımları kesmek zorunda kaldı. Güçlü bir ekonomiye sahip ülkemizde ise bu yapı kendini şimdi göstermeye başladı” dedi.



Başkan Yakar, şeyh Edebali'nin sözünü hatırlatarak İnsanı yaşat ki devlet yaşasın mantığı ile her insanımıza aynı gözle bakıyor, sosyal konulardaki devlet politikalarını Gönen'de de yaymaya çalışıyoruz” dedi.

Başkan Yakar, yardımlarından dolayı Şekip Meretuk'a ve emeği geçenler de teşekkür ederek hem Almanya'daki derneğe hem de şansına plaket verdi.

Engelli kursiyerler tarafından yapılan holografi tablolardan da hediye edilen Şekip  Meretuk, toplumun her kesiminde bu duyarlılığın artması temennisinde bulunarak, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ın bu konuda örnek bir kişiliğe sahip olduğunun altını çizdi.  







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli