Engeller kalkıyor

Engeller kalkıyor

ENGELLİ KAMPI VE PLAJI´NIN YAPIMINA BAŞLANDI

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun seçim çalışmalarında verdiği sözleri yerine getirmek, Bandırma´yı güzelleştirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Engellilere yönelik projelerden biri olan Engelli Kampı ve Plajı´nın yapımına başlandı.

/resimler/2019-7/3/1218506090690.jpg

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Projenin mimari çalışmalarının tamamlandığını, statik çalışmalarını hazırlandığını ve aynı zamanda da kamp alanını projenin yapımı için hazırlandığını söyledi.

Engelli vatandaşların engelsiz yaşamaları ve hayatın içinde olmaları için projeler ürettiklerini ifade eden Başkan Av. Tolga Tosun; ?Engelli kardeşlerimizin engelsiz şekilde denize girebileceği, aileleriyle birlikte konaklayabilecekleri ve sosyal yaşamın içinde olabilecekleri tesislerimizi bir an önce hizmete açmak için çalışıyoruz. Engelli kardeşlerimizin engellerini aşmak için projelerimiz ve çalışmalarımız devam edecek? dedi.

/resimler/2019-7/3/1219240622438.jpg

Bandırma´nın ve Bandırmalı hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını bildiğini ifade eden Başkan Av. Tolga Tosun; ?İmkanlarımızı maksimum düzeye çekip tüm projelerimizi bir bir tamamlayarak sevdiğimiz bu güzel kentimizi daha da güzelleştireceğiz. Bir taraftan belediyenin rutin hizmetlerini eksiksiz yapmaya çalışırken bir yandan da söz verdiğimiz kreşlerin projelerini yapıyoruz. Levent Mahallemizde spor ve dinlenme alanının yapımına başladık. Diğer projelerimizin de altyapı çalışmalarını yapıyoruz. Bandırma´mızı elbirliği, gönül birliği ve güç birliğiyle hep birlikte güzelleştireceğiz? dedi.

/resimler/2019-7/3/1219543435535.jpg


Anahtar Kelimeler: Engeller kalkıyor
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli