Ene: "Çıkışımızı daha yukarı taşımak istiyoruz"

Ene:

Banvit Antrenörü Orhun Ene, son haftalarda yakaladıkları çıkışı Fenerbahçe Ülker karşısında daha da yukarı taşımak istediklerini söyledi.




Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Banvit Antrenörü Orhun Ene, 25 Aralık Pazar günü oynayacakları Fenerbahçe Ülker maçına ilişkin, ``Son haftalarda yakaladığımız çıkışı, Fenerbahçe Ülker maçıyla bir basamak daha yukarıya taşımak istiyoruz`` dedi.

Ene, yaptığı açıklamada, pazar günü, geçen sezonun şampiyonu ve ``Euroleague`` takımı Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacaklarını belirterek, seyircilerin keyifli bir maç izleyeceklerini söyledi.

Fenerbahçe Ülker`in çok güçlü bir takım olduğunu vurgulayan Ene, ``Biz de son haftalarda belli bir çıkış yakaladık. Rakibimiz iyi bir takım. O anlamda da normal yaptıklarımızın daha üzerinde hem hücumda hem savunmada daha detaylı oynamamız lazım. Bunun da bilincindeyiz. O yüzden keyifli bir maç olacaktır. Onlar da kaliteli bir kadro. Biz de iyi basketbol oynuyoruz. İyi bir basketbol maçı olacağını düşünüyorum. Eğer son haftalardaki gibi tempoda oynar daha az hata yaparsak o zaman kazanma şansımız olacaktır. Son haftalarda yakaladığımız çıkışı, Fenerbahçe Ülker maçıyla bir basamak daha yukarıya taşımak istiyoruz`` şeklinde konuştu.  



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli