En yaşlı anneye ziyaret

En yaşlı anneye ziyaret

AKP Kadın Kolları Başkanı Asiye Bilgin ve yönetim kurulu üyeleri Anneler Günü etkinlikleri kapsamında ilçenin en yaşlı kadını olan Ayşe Dalgıç'ı ikamet ettiği konutunda ziyaret etti




AKP Kadın Kolları Başkanı Asiye Bilgin ve yönetim kurulu üyeleri Anneler Günü etkinlikleri kapsamında ilçenin en yaşlı kadını olan Ayşe Dalgıç'ı ikamet ettiği konutunda ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AKP Bandırma Kadın Kolları Başkanı Asiye Bilgin Annelik, telaş dolu, heyecanlı, bazen kedere bazen de neşe dolu bir yola atılan ilk adımdır. Geleceğimiz için umuttur annelik. Annelerimiz değimlidir acılarımıza ortak olan. Ve yine annelerimiz değil midir kendini bizim için hiç düşünmeden ateşe atan. AKP kadın kolları olarak yaptığımız bu tür ziyaretlerde bizim tek amacımız tüm evlatlara anne sevgisini hatırlatmaya çalışmak ve annelere verdiğimiz değeri göstermektir. Biz şunun da farkındayız ki; annelerimiz sadece bir gün değil, yılın her günü her saati ve her dakikası hatırlanmalıdır” dedi.

Ziyarette konuşan Bandırma`nın en yaşlı annesi Ayşe Dalgıç; yaşlılara ve kimsesizlere yönelik bu tür ziyaretlerin arttırılmasını tavsiye ederek , memnuniyetini dile getirdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli