Emniyet´te yeni atama

Emniyet´te yeni atama

Sındırgı ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Çıtak Erdek´e atandı.

Emniyet genel müdürlüğünde yurt genelinde yapılan atamalar Balıkesir genelinde de bazı değişikliklere neden oldu.

Bölgemiz ilçe emniyet müdürleriiçinde şark hizmeti açık olan Erdek ilçe Emniyet Müdürü Hüseyin Doğru Şırnak´a atanırken yenine Sındırgı ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Çıtak atandı.

/resimler/2017-8/17/1616323882528.jpg

Yaklaşık 1 yıldır Erdek İlçe Emniyet Müdürü olarak görev alan Hüseyin Doğru kentteki başarılı yönetimi ile vatandaşın sevgi ve sempatisini kazanan nadir müdürlerden birisi oldu. Şark görevi dolayısı ile önümüzdeki günler Erdek´ten ayrılması gereken Hüseyin Doğru veda mesajında Erdek´te görev yaptığı süre içinde kendisine yardımcı olan tüm kamu-kurum kuruluş ve demokratik kitle örgütü temsilcileri yanı sıra Erdek esnaf ve vatandaşlarına teşekkür etti.

/resimler/2017-8/17/1622562796199.jpg

Yeni atama görevlendirmesi nedeni ile Sındırgı ilçe Emniyet Müdürlüğünden Erdek ilçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Mehmet Çıtak ise görev yaptığı kentlerde toplumsal koordinasyon ve yaşamsal paylaşımcılığı ile adından söz ettiren değerli bir emniyet mensubu. Yeni Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğünün sosyal kişiliğini yansıtan sıradan bir kare Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş "Sındırgı Yağcı Bedir Halısı" armağanı ile Emniyet Müdürü Mehmet Çıtak´ı uğurlarken



Anahtar Kelimeler: Emniyet yeni atama
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli