Emekliler İçin Müjde!

Emekliler İçin Müjde!

Faturasında adı soyadı yazanlar 5 bin lira iade alacak

Faturasında adı soyadı yazan emeklilere müjdeli haber geldi. 

Banka tarafından duyurulan kampanyada, 5 bin lira para iadesi verilecek. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Faturada adı soyadı yazan emekliler buraya! 5 bin TL para iadesi yapılacak - Nakit destek paketlerini yakından takip eden emeklilere son dakika açıklaması yapıldı. 72 saatlik geri sayım başlarken süre dolmadan başvuru yapan emeklilere ödemiş oldukları faturalar üzerinden 5 bin TL'ye kadar para iadesi alma yolu açıldı.

ING Bank emeklilere yönelik olarak yeni kampanyalarını peş peşe açıklarken bu kampanyalardan biri de maaş promosyonu için düzenlendi. Ödemiş olduğu 15 bin TL ile şu anda en yüksek emekli maaşı promosyonu veren banka olarak ilk sırada yer alan ING Bank emeklilere otomatik ödeme talimatı vermeleri durumunda 15 bin liraya kadar promosyon ödeyeceklerini ilan etti.

ING BANK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU OTOMATİK ÖDEME TALİMATI KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

ING Bank tarafından yapılan açıklamada "SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 10.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatınıza 5.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 15.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler." denilerek promosyon tutarı ilan edildi. 5 Bin TL otomatik ödeme talimatı kampanya koşulları ise şu şekilde açıklandı.



Anahtar Kelimeler: Emekliler Müjde!
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı