Emekleme Yarışması Yapıldı

Emekleme Yarışması Yapıldı

24.Burhaniye-Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen bebek emekleme yarışmasında büyük heyecan yaşandı.

Burhaniye`de, 24. Burhaniye-Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen Bebek emekleme yarışmasında büyük heyecan yaşandı.

6-9 aylık ve 9-12 bebekler emekleme yarışmasına katılırken daha yukarı yaştaki bebekler de yürüteç yarışmasına katıldı. Baby City firmasının sponsor olduğu yarışma, Ören Meydanında yapıldı.

Yarışmaya katılan 28 bebeğin anne ve babaları büyük heyecan yaşarken dereceye girenlere, beşikten, Bebek arabasına ve pedallı bisiklete kadar çeşitli hediyeler verildi. Dereceye girenlerin ödüllerini Belediye Başkanı Fikret Akova tarafından verdi. Başkan Akova, sponsor olan firma ve katılımcılara teşekkür etti. Tarık Bomba`nın sunuculuğunu yaptığı yarışma da anne ve babalar büyük heyecan yaşadı.

Yarışmaya ikizleriyle katılan Celil Öztürk, "Bu yıl ki festivale ikizlerimle katılmak istedim. Ben de bu heyecanı yaşamak istedim. Şansımıza Ceylin kızımız birinci oldu. Ceyhan oğlumuz da ikinci oldu. Sevinçliyiz mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi. Oğlu Poyraz Ata`yı yarışa getiren kuaför Buse Kocaman da, "Yarışmaya oğlumuz da girdi. Çok mutluyuz. Onun için her şeyi yaparız. O da bizim için bir şey yapmaya gayret etti. Ona çok teşekkür ediyorum. Onu çok seviyorum. Ailece çok mutlu olduk" dedi.



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false