Elit Spor & Fitness açıldı.

Elit Spor & Fitness açıldı.

Bandırma'da yepyeni bir spor salonu hizmete girdi.

Bandırma birçok alanda olduğu gibi özel yaşamda önemli yeri olan sağlıklı yaşamın ilk adresi spor salonları zincirine bir yenisi daha eklendi.

Günaydın mahallesi, Fevzi Çakmak caddesi numara 20 de faaliyete başlayan Elit Spor Kulübü, Belediye başkanı Dursun Mirza’nın katılımı ile faaliyetine başladı.

Yaklaşık 250 m2 lik özgün bir salonda ihtiyaca cevap verecek tüm spor aletlerinin bulunduğu Elit Spor Kulübünün işletmeciliğini Vücutçu sporcu Cenk Pehlivanoğlu yapıyor.

Elit Spor’un teknik antrenörlüğü kadrosunda ise yine madalyalı bir sporcu olan Ozan Erbaş var.

Elit Spor salonunun başka bir ödüllü ismi ise BF Fitness Türkiye Şampiyonu Şenay Günay, aynı zamanda dünya 4. Olan Şenay Günay yakın dostları Pehlivanoğlu ve Erbaş’a katkı amacı ile bir süre Elit Spor salonunda koçluk yapacak.

Bayan- Erkek potansiyelli Elit Spor Salonunda profesyonel koşu bandı,, Cardio aletleri, Bölgesel vücut geliştirici aletler yine kendi alanında profesyonel olan sporcu ve çalıştırıcı  Cenk Pahlivanoğlu ile Ozan Erbaş yapacaklar.

Başkan Mirza, kilosunu öğrendi

Elit Spor kulübü açılış törenine katılan Belediye Başkanı Dursun Mirza, bireysel beklentilerin, sağlıklı yaşam noktasında önem arz ettiği spor salonlarının gelişerek kendini yenilediğini, insanların sağlıklı yaşan noktasından önemli bir eksikliği giderdiğini söyledi.

Bazen yoğun iş maratonundan kendisinin de vakit bulamadığı spora acilen başlaması gerektiğini söyledi.

Elit Spor kantarına tartılan Başkan Mirza 99.800 gram olduğunu görünce 82 kilo olduğu günlerin özlemini çektiğini, ancak kısa bir süre sonra salon sporuna başlayacağını söyledi.

Elit Spor antrenörleri Erbaş ve Pehlivanoğlu bu noktada kendisine yardımcı olabileceklerin,, hatta kilo verme anlamında uygulayacakları takvimle hem yiyip içeceğini, hem de kilo vermesinin mümkün olduğunu söylediler

 



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli