Elazığspor forveti Ergün Bandırma`da

Elazığspor forveti Ergün Bandırma`da

Bandırmaspor Transfer Komitesi uzun uğraşlar sonrası Elazığspor`dan Santrafor Ergün Çakır`ı 2 yıllığına renklerine bağladı.

İlk transferini Elazığspor`dan kaleci Levent`i renklerine bağlayarak başlayan Bandırmaspor yine Elazıgspor`dan bu kez santrafor Ergun Çakır`ı renklerine bağladı. Renktaşı Elazığspor`dan 2. transferi gerçekleştiren Banban, gol yollarında ki eksikliğini Ergun transferi ile sona erdirmiş oldu.

Uzun süredir peşinde olduğu Ergün`a 2 yıllık imza attıran Bandırmaspor Transfer Komitesi Başkanı Ahmet EDİN, Ergün istediğimiz bir oyuncuydu. Bir kaç kulüp daha Ergun`a talipti. Diğer Kulüplerde Ergun`u kadrosuna katmak istiyordu. diğer kulüplerin arsından sıyrılarak Ergun`a imza attırdığımız için mutluyuz. Her iki taraf içinde hayırlı olsun. Ergun hedefimiz olan Bank Asya çıkışımızda bize çok yardımları olacağını inandığımız bir oyucudur. dedi.

Kendisini Bandırmaspor`lu yapan mukaveleyi imzalayan Ergun, " Yeni Kulübümle 2 yıllık Mukavele imzaladım. Geçen sezon Elazığspor ile yaşadığımız şampiyonluğu bu sezon Bandırmaspor ile bir kez daha yakalayacağımıza inanıyorum. Bunda da benim katkım olursa daha da mutlu olurum. Bir Bordo ? Beyazlı kulüpten bir başka Bordo-Beyazlı takıma geldim. Yabancılık çekmeyeceğime inanıyorum. Bandırmaspor için çok iyi şeyler duydum. Yeni takım arkadaşalrımla tanışıp Takımımla çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

1984 Tiel doğumlu olan Ergun, 2007 yılında Türkiye`ye gelerek Eyüpspor ile Türkiye liglerinde mücadele etmeye başladı. Eyüpspor`da 3 yıl başarıyla forma giyen Ergün, geçen sezon Elazığspor`a transfer oldu. Geçen sezon yaşadığı sakatlıklar nedeni ile Elazığspor`da 14 maç forma giyebilen Ergün 2 gole imza attı.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false