Ekipler gözünü budaktan esirgemiyor

Ekipler gözünü budaktan esirgemiyor

Erdek'te uyuşturucu ile mücadelede yaşanan müdahale aksiyon filmlerini aratmadı.

Erdek Emniyet müdürlüğü ekipleri tatil ve turizmde cazibe merkezi olmanın sorumluluğunu 7/24 yaşıyor. Havaların ısınması dikkatleri Erdek üzerine çevirirken, uyuşturucu ile mücadelede polis teşkilatının performansı göz dolduruyor.

Önceki gün bir ihbarı değerlendiren ekipler Murat bayırında yaptıkları çevirme  10 ACA 886 plaka sayılı CLiO marka özel otomobili sorgulamaya almak isterken beklenmedik gelişme oldu.

10 ACA 886 plakalı aracın sürücüsü M.Ş.(22) ani bir refleksle girdiği zeytin bahçeleri içinde kayboldu. Çevirmeden kaçan otomobili takip eden ekipler Erdek-İzkafi bölgesinde adeta SORVİVOR yaşadı. 

Aksiyon filmlerini aratmayan operasyon, şartlara uygun olamayan parkurda kaçan otomobil ters takla atarak durunca araçta bulunan M.Ş (22) ile beraberindeki bayan arkadaşı C.D (17)yi kurtarmak yine emniyet mensuplarına düştü.

İzkafi parkurundaki aksiyonda hafif şekilde yaralandıkları anlaşılan M.Ş. ile bayan arkadaşı C.D olay yerine çağırılan 112 ambulansı ekibi tarafından gereken müdahalenin ardından ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne görtürülürken yapılan araç ve üst aramasında Bonzai ve Metamfontamin olarak adlandırılan uyuşturucu madde bulundu.

M.Ş. ile bayan arkadaşı C.D daha sonra haklarından tanzim edilen evrak ile birlikte sevk edildikleri adliyede, az miktardaki Bonzai ve Metamfontamini içmek için aldıklarını söyleyince tutuksuz olarak yargılanmak sureti ile serbest bırakıldılar.



Poyraz kartal
24.05.2020 07:42:34
O kadar ugraş yakalamaya yakala sonra serbest bırak. Niye yakalamaya uğraşıyorsun bonxaiçiyi serbest bırak adalete bak yarın gene yapacak yapacagını

Anahtar Kelimeler: Ekipler gözünü budaktan esirgemiyor
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli