Ek 30 İşyeri için kazma vuruldu

Ek 30 İşyeri için kazma vuruldu

Erdek S.S. Küçük Sanayi Sitesi yeni 30 iş yeri için çalışmalar başladı.

Nitelikli turizm hareketini desteklemek adına çarşı merkezinde faaliyet gösteren işyerlerinin S.S. Küçük Sanayi stesi kapsamına alınması noktasında başlatılan çalışmalar proje safhasına geldi.

SS. Erdek Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Osman Bulut gelinen noktada 65 işyeri ile faaliyet gösterdikleri site'nin talep'e cevap verememesi nedeni ile başlattıkları çalışmaların, proje safhasında uygulamaya geçildiğini yeni 30 işyeri için yapılan ihale ile Müteahhit firmaya yer tesliminin gerçekleştiğini söyledi.

SS. Erdek Küçük Sanayi Sitesi kapsamında 5.ooom2 lik yeni rezerv alanı içinde zemin etüdlerinin yapılarak harita çalışmalarına başlanan 100 m2 kapalı 50 m2 sundurma ve 50 m2 de açık alana sahip olacak toplam 30 iş yeri ile sitenin kapasitesi 100 iş yerine çıkacak.

Yapılan protokol gereği 4 işyerinin hak sahipleri tarafından beklentilerini karşılayacak şekilde projelendirildiği sitede 15 iş yerinin ortaklık vasıflarının tamamlandığı 11 iş yeri için ise talep beklentisi durumunda olduğu kaydedildi.

SS. Erdek Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Osman Bulut, Müteahhit firmanın inşaat çalışmalarına başladığını, özellikle çarşı merkezinde iş yeri olup, Sanayi sitesi içinde işyeri bulunmayan esnafların bir an önce talepte bulunmalarının kendi menfaatlerine olduğunu söyledi.



Anahtar Kelimeler: İşyeri kazma vuruldu
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı