Ehliyette zam kazığını twitter çıkardı!

Ehliyette zam kazığını twitter çıkardı!

Hükümetin 101 lira olarak açıkladığı ehliyet bedeline yönelik dün sosyal medya yayılan geniş tepki hükümete geri adım attırdı.

Hükümetin 101 lira olarak açıkladığı ehliyet bedeline yönelik dün sosyal medya yayılan geniş tepki hükümete geri adım attırdı. AK Parti Grup Başkanvekili Canikli, ehliyet yenilemelerinde alınması öngörülen 101 lira yerine, maliyet bedeli olan 15 lira alınması için önerge verdi ve önerge kabul edildi.

Ehliyet yenileme bedeli, 101 lira yerine 15 lira olacak.

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, düzenlediği basın toplantısında, halen TBMM Genel Kurulu gündeminde bulunan ``Torba Kanunu`` teklifinde bazı değişiklikler yapılacağını söyledi.

Canikli, ehliyet yenileme bedeli konusunda teklifde bir düzenleme yapılacağını ifade ederek. ``Ehliyetlerle ilgili rakam düşürülmüştü, tekrar düşürüyoruz. Sadece maliyeti karşılayacak kadar düşürüyoruz. 13 liralık maliyet bildirildi, bu alınacak, 2 lira da vakfın tahsilatı olacak. Toplam 15 lira olacak. Bu konudaki önergemiz hazır. Teklif içine konulacak`` dedi.

Ehliyet yenileme ücretinin 101 lira yerine 15 lira olmasını içeren önerge, TBMM Genel Kurulu`nda kabul edildi.

Twitter`da konuyla ilgili açılan #Ehliyeticin101TLveremem hashtagi en çok konuşulan ve üzerine yorum yapılan konu olmuştu.

 




  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı