Eğitime katkı, karşılıksız kalmadı

Eğitime katkı, karşılıksız kalmadı

Bandırma Kaymakamlığı Eğitime Yapılan Katkıları Dolayısı ile Etimaden Genel Müdürlüğünü Teşekkür belgesi ile taltif etti.

Eti Maden´den eğitime destek

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü´nün Bandırma´daki okullara verdiği destekten dolayı Genel Müdür Serkan Keleşer´e teşekkür belgesi verdi.

Gazetecilere konuşan Kaymakam Günhan Yazar, Eti Maden İşletmelerinin çok önemli bir kurum olduğuna dikkat çekerek Bandırma´da eğitime verilen destekler konusunda bilgi verdi. Yazar,  ?Eti Maden İşletmeleri bildiğiniz gibi Türkiye´nin en büyük işletmelerinden biri bunu yanı sıra Türkiye´nin en iyi ihracatçılarından bir tanesi. Bunların ötesinde Türkiye´nin spor ve eğitim konusunda, sağlık ve sosyal faaliyetler konusunda da bulunduğu her bölgede en büyük destekçilerden bir tanesi. Ben yaklaşık iki yıldır buradayım sağ olsunlar, İşletme Müdürü Özgür Bey zamanında da daha sonra müdür olan Münir Yahşi zamanında da işletmenin bizlere destekleri oldu. Biliyorum ki bu destek sadece Bandırma´ya özel değil, Türkiye´nin çeşitli yerlerinde destekleri oluyor, okular yapıyor, onarıyor. Bu konulara büyük önem verdiklerinin en önemli gösterge. Birlikte Bandırma´da okullar yaptık, okullar onardık ve 15 Temmuz´da yapılan etkinliklerin sponsoruydu Eti Maden.? dedi.

/resimler/2018-11/13/1632514680252.jpg

Serkan Keleşer, ?İşletmelerimizin bulunduğu bütün bölgelerdeki okullarda faaliyetlere devam ediyoruz. Bu destekleri bir görev olarak görüyoruz. Kaymakamlarımızla irtibatlı çalışıyoruz. Bölgede yaşayan insanlara ve çocuklarına faydamız oluyor. İnşallah bu desteklerimizi sürdüreceğiz.? diye konuştu.

/resimler/2018-11/13/1633259680824.jpg

Eti Maden Bandırma´da bulunan okulların tadilat ve onarım işlerinin yanı sıra 2 okulda da kütüphane kurulmasına destek verdiği belirtildi. Belge takdim töreninde Genel Müdür Yardımcısı Özgür Saç, Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürü Münir Yahşi hazır bulundu.



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli