Ege`ye veda etti, Yarın Marmara`da

Ege`ye veda etti, Yarın Marmara`da

Batman`a atanan Vali Yılmaz Arslan veda ziyaretlerine başladı, bugün Körfez`i dolaştı, Yarın Marmara`da



Balıkesir Valisi Yılmaz ARSLAN, valiler kararnamesiyle Batman`a atanmasının ardından ilden ayrılma hazırlıklarına başladı. 

Vali ARSLAN bugün Balya, İvrindi, Havran, Edremit, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık ilçelerindeki ziyaretinde Kaymakamlar ve protokol üyeleri tarafından karşılandı.
Vali Yılmaz ARSLAN, sırasıyla Balya Kaymakamı Bekir ARABACI, Balya Belediye Başkanı Dündar CENGİZ, İvrindi Kaymakamı Ökkeş BEYAZ, İvrindi Belediye Başkanı Recai BAYTAR, Havran Kaymakamı Mustafa ELDİVAN, Havran Belediye Başkanı Hasan LOFÇALIOĞLU, Edremit Kaymakamı Osman Tunç, Edremit Belediye Başkanı Tuncay KILIÇ, Burhaniye Kaymakamı Ali USLANMAZ, Burhaniye Belediye Başkanı Fikret AKOVA, Burhaniye Cumhuriyet Başsavcısı Cemil AKDENİZ, Gömeç Belediye Başkanı Naim KOCABIYIK, Ayvalık Kaymakamı Nihat NALBANT, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent TÜRKÖZEN'i makamlarında ziyaret ederek helalleşti.

Batman Valiliğine atanan Vali ARSLAN, 3 yıllık Balıkesir Valiliği görevi sırasında iyi mesafe alındığını, iyi işlerin yapılmasını ekip çalışmasına bağlandığını söyleyerek,  ilçe kaymakamlarının desteğiyle en iyi şekilde çalıştığını kaydetti.
Vali ARSLAN, Kaymakamlara  görevi süresince kendisine verdikleri destek ve hizmetler nedeniyle teşekkür etti.

Kaymakamlar  ve belediye başkanları  Vali Yılmaz ARSLAN'ı başarılı çalışmaları nedeniyle takdir ettiklerinin altını çizerek, yeni görevinde başarı dileğinde bulundular.
Vali Yılmaz ARSLAN, görevi süresince Balıkesir'i ve ilçelerini çok sevdiğini, Balıkesir'i kolay kolay unutmayacağını söyledi. Anadolu'nun çok güzel bir coğrafyasında yer aldığını ve kıymetinin bilinmesi gerektiğini söyleyen Vali ARSLAN,  Bölge için önemli olan zeytinyağının tanıtımı konusunda çalışmaların devam etmesi gerektiğini, Turizm konusunda daha da mesafe kat edilmesini ve gelişmesini temenni ettiğini ifade etti.

Vali Yılmaz Arslan 8 Ağustos Çarşamba yarın`da sırası ile Susurluk, Bandırma, Erdek, Gönen ve Manyas ilçelerini ziyaret ederek vedalaşmasını sürdürecek.

Vali Arslan`ın 9 Ağustos perşembe günkü veda programında ise Bigadiç, Sındırgı ve Savaştepe var.

Vali Arslan`ın veda zitaretlerinin son durağı ise 10 Ağustos Cuma günü Kepsut ve Dursunbey olacak.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli