EGE YÜKSEL´DE KARNE SEVİNCİ

EGE YÜKSEL´DE KARNE SEVİNCİ

Edremit Ege Yüksel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi eğitim yılı sonu nedeni ile düzenlediği ?Karne Şenliği´ büyük ilgi gördü.

 

Edremit Körfezi Bedensel Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Derneğinin açmış olduğu Özel Ege Yüksel özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin düzenlediği ?Karne Şenliği?ne öğrenciler, velileri, öğretmenler ve dernek üyeleri katılımı ile Edremit Ülkü yolundaki 1001 Gece Kır Düğün Salonu ve Kahvaltı Çiftliğinde yapıldı.

/resimler/2015-6/15/1515475956052.jpg

´Edremit´in Sevgi Yuvası´ diye adlandırdıkları Özel Ege Yüksel özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin öğrencileri eğlenceli bir ortamda karnelerini alıp, gönüllerince eğlenmeleri yanı sıra öğrenciler arasında da farklı türde çeşitli yarışmalar düzenlendi.

Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören öğrenciler palyaçolarla birlikte yapılan ?Karne Şenliği? ile engelli çocukların en mutlu günü olduğunu söyleyen Ege Yüksel Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Emine Çakır, Amaçlarının engelli kardeşlerimiz ve aileleri ile birlikte nitelikli ve dolu dolu eğlenceli bir gün geçirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Çakır, Geleneksel olarak her yıl sonu düzenledikleri sembolik olan karnelerini öğrencilerine verdiklerini, otistik, bedensel ve zihinsel engelli çocukların Palyaço eşliğinde karne sevincini yaşattıklarını söyledi.

/resimler/2015-6/15/1516296894396.jpg



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false