Efsane geri döndü

Efsane geri döndü

2 yıl kapalı kalan Türkiye'nin ilk yıldızlı oteli, Gül Plaj Otel, kendine özgü Botanic atmosferi ile anılara yelken açtı.

Erdek'in ilk Turizm Bakanlığı tarafından 2 yıldız verilen ilk turistik oteli, Erdek Gül Plaj Otel 2 yıllık aradan sonra yeniden faaliyete başladı.

İşletmesi Erdek Belediyesi meclis Üyesi, Mali Müşavir İbrahim İlhan tarafından devir alanan ünlü işletme, etkin bir tadilat ve temizlik çalışması ardından bugün kapılarını konuklarına araladı.

Kendien özgü Botanic atmosferi ile bir dönem Ankara'nın önde gelen İş, Siyaset ve Bürokratları yanı sıra, ses, sinema ve sanat dünyasının roman yazarlarının ilham aldığı platosu olan Gül Plaj Otel, bildik büyüleyici konumu ile yeniden hizmete girmesi Erdek turizmi adına büyük bir kazanç oldu.

Belediye Meclis üyesi, Mali Müşavir İbrahim İlhan, 365 gün işlevi bulunan Mavi İnci Park Otel'den sonra Gül Plaj Otel'i de konsept'lerine dahil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını, çünkü Gül Plaj Otel'in konum ve içerik olarak sektörün "Mega Star"ı bir işletme olduğunu, bugün 60 yaşın üzerinde bulunan Ankara'nın bir önemli isminin balayı oteli olduğunu, dolayısı ile uzun yıllar sonra nostalji heyecanı yaşamak isteyen eski müşterilerimizi bugün, geniş aile şeklinde torunlarla birlikte bekliyoruz." dedi.

Gül Plaj Otel, bildik çatı restaurant, saklı bahçe, mini bar ve buyıl ilkkez faaliyete alınan Beach ile yepyeni bir işletme anlayışı ile hizmet verecek.



Anahtar Kelimeler: Efsane döndü
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı