Efsane başkan, başarı diledi

Efsane başkan, başarı diledi

Hasan Sur,"Başarının anahtarı beraberliktir."

Bandırma eski Belediye Başkanlarından ve Bandırmaspor kurucu Başkanı Hasan Sur, açılışı yapılan Bandırmaspor taraftarlar derneğini ziyaret etti.

1965 yılında iki amatör kulübü birleştirerek bordo beyazlı Bandırmaspor´u kuran Hasan Sur, Taraftarlar derneği ziyaretinde eski yıllara gitti ve Bandırmaspor´un hangi zor şartlarda kurulduğunu anlattı.

Başkan Hasan Sur,"Şartlar ne olursa olsun en önemli etken birlik ve beraberliktir, yönetim, teknik kadro ve futbolcuları başarıya konuşlandıran taraftardır. Taraftar takımın arkasında heyecanı körüklediği sürece takım başarıdan başarıya koşacaktır." dedi.

Başkan Sur, beşyıla yakın zamandır şampiyonluk hesapları yapan, ancak her defasında direkten dönün Bandırmaspor´un bu sezon özlediği şampiyonluğa kavuşacağına inandığını vurgulayarak, bu başarıda taraftarın payının büyük olacağına inandığını söyledi.

Bandırmaspor taraftarlar derneği Başkanı Mustafa Diler, Bordo beyazlı ekibi Bandırma´ya armağan eden efsane isim Hasan Sur´a önce açılışlarına katılma inceliğinde bulunması nedeni ile teşekkür ederken, "Siz veya sizden sonra görev alan başkanlar, vefat edenlere allah rahmet eylesin, sağ olanlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Bandırmaspor 50 yıl önce çok zor şartlarda kurulmuş, 50 yıl Bandırma´nın adını başarıyla taşımız bir ekip, sevinci ile hüznü ile bugünlere gerdik 50. yılımızda özlediğimiz şampiyonlukla kucaklaşmak için arma sevdasını yediden yetmişe herkesi maçlara getirmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

/resimler/2015-7/26/1243116362089.jpg



Anahtar Kelimeler: Efsane başkan başarı diledi
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli