EDREMİT SAADET PARTİSİNDEN FRANSA'YA KINAMA”

EDREMİT SAADET PARTİSİNDEN  FRANSA

Edremit ilçesi Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanı Ahmet Tevfik Şenol, yaptığı basın açıklaması ile Fransa'yı kınadı. Şenol, Saadet Partisi İlçe Teşkilatı olarak Fransa'nın bu tutumunu asla kabul etmiyoruz ve şiddetle kınıyoruz” dedi.




____________________________________________/ Enver DOLGUN - EDREMİT

Edremit ilçesi Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanı Ahmet Tevfik Şenol, yaptığı basın açıklaması ile Fransa'yı kınadı. Şenol, Saadet Partisi İlçe Teşkilatı olarak Fransa'nın bu tutumunu asla kabul etmiyoruz ve şiddetle kınıyoruz” dedi.

Edremit ilçesi Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanı Ahmet Tevfik Şenol, Saadet Partisi İlçe Binasında yaptığı bir basın açıklaması ile Fransa'yı sert bir şekilde eleştirdi ve kınadı.
Soykırımı inkâr yasasını kabul eden Fransa'ya karşı hükümeti etkili ve kalıcı tedbirler almaya davet eden ve Saadet Partisi İlçe Teşkilatı olarak Fransa'nın bu tutumunu asla kabul etmiyoruz ve şiddetle kınıyoruz” diyen SP Edremit İlçe Başkanı Ahmet Tevfik Şenol, Fransa'nın kabul ettiği yasa Türkiye'ye büyük bir hakarettir.
Bu yasa Şanlı Osmanlı Tarihine atılan bir iftiradır” bu yasayı kabul eden Fransa'ya karşı, Hükümetten etkili ve kalıcı tedbirler almaya davet ediyoruz.
Asıl soykırımcının Fransa'nın kendisi olduğunu hatırlatan Başkan Ahmet Tevfik Şenol, Ey Fransa, 20.yüzyılda Cezayir'de 1,5 milyon Müslüman'ı katleden sen değil misin? Bundan 16–17 yıl önce Ruanda'da yüz binlerce insanı katleden sen değil misin? Birinci Dünya savaşında, yurdumuzun önemli bölümünü işgal eden sen değil misin?” diye konuştu.
Hükümete Nasrettin Hoca tedbirleri almayın!” diyen Şenol, Hani çocuklar, Nasrettin Hoca'nın eşeğinin heybesini saklamışlardı da, Hoca küplere binmişti ya.
Bulun heybemi yoksa intikamım korkunç olacak demişti.
Neticede komşular heybeyi getirince, Hoca ne yapacaktın intikamın ne olacaktı diye sorduklarında; Hoca tebessüm ederek, ne yapacağım evde eski bir kilim vardı onu kesip heybe yapacaktım der.”
Şenol, Maraş'a Kahramanlık, Antep'e Gazilik ve Urfa'ya Şanlı unvanının niye verildiğini en iyi Fransa'nın bildiğini hatırlattı.
AB için Hükümet üyelerinin Zavallı Avrupa Birliği” nitelendirmesinde bulunurken, Türkiye'nin NATO ile ilişkilerini yeniden gözden geçiriniz ve D-8'leri geliştirip İslam Birliğini kurunuz” diyen Başkan Şenol,   Türkiye'ye yerleştirilecek olan füze kalkanı projesinden vazgeçiniz. Çünkü o proje üzerine Amerikan kılıfı geçirilmiş NATO projesi gibi gözükse de, aslında bir İsrail projesidir. Amacı, Türkiye'yi İsrail'e kalkan yapmaktır.
Nihai amacı ise, Türkiye'yi parçalamak ve Büyük İsrail Devletini kurmaktır” iddiasında bulundu. 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu