Edremit Oto Show`la tanıştı

Edremit Oto Show`la tanıştı

İlk kez açılan Oto Show, gelenekselleştirilecek

“1. NCİ EDREMİT KÖRFEZ OTO SHOW” AÇILDI

                                                                           ENVER DOLGUN / EDREMİT

 Edremit Belediyesi ile Otolife Dergisi tarafından ilçede ilk kez düzenlenen “1. nci Edremit Körfez Oto Show” açıldı. Kaymakam Abdulhamit Erguvan ve Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından açılışı yapılan otomobil fuarı 4 gün boyunca açık kalacak.

 Edremit Belediyesi’nin katkıları ile Otolife Dergisi tarafından ilçede  ilk kez düzenlenen “1. nci Edremit Körfez Oto Show” Edremit Kipa Alışveriş Merkezi’nde Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan ve Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka birlikte açılış kurdelesini kestiler. 

“Organizasyonda otomotiv perakende sektöründen birçok dünya markası ve Balıkesir ilimizin sektörümüzdeki seçkin kuruluşları yer alacaktır. Otomotiv sektöründeki gelişmeleri bölge halkına aynı noktadan sunacak olan organizasyon 4 gün süreyle devam edecektir” diyen Otolife Dergisi Direktörü Volkan Dizen, “1. nci Edremit Körfez Oto Show süresince markalarımızın Edremit ve bölge halkına yapacakları özel indirimler ve sürprizler özel olarak sunulacaktır” diye bilgi verdi.

Edremit Belediyesi ile Otolife Dergisi tarafından Kipa Alışveriş Merkezi’nde ilk kez düzenlenen “1. nci Edremit Körfez Oto Show” organizasyonu düzenleyenleri kutlayan Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, fuarın bölge için hayırlı olmasını diledi.

Edremit ilçesinde ilk kez otomobil fuarı düzenlendiğini belirten Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’da düzenlenen fuarın otomobil sektörüne katma değer katması anlamında yararlı olacağını ifade etti ve 4 gün süreyle devam edeceği bilgisini verdi. ENVER DOLGUN



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli