Edremit MHP ilçe Başkanlığına Reşat Akıllıoğlu getirildi.

Edremit MHP ilçe Başkanlığına Reşat Akıllıoğlu getirildi.

Edremit Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı görevine Edremit`li genç iş adamı Reşat AKILLIOĞLU seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından yenilenme çalışması kapsamında görevden alınan Ahmet SOYLU`nun yerine, kurucular kurulu başkanı olarak atanan Ahmet Ziya SARI başkanlıktan istifa etti.

Kurucular kurulu tarafından yapılan oylamayla Edremit Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı görevine Edremit`li genç iş adamı Reşat AKILLIOĞLU seçildi.

Kurucular kurulu başkanı olarak ismi gelen Ahmet Ziya SARI sağlık problemlerinden dolayı yoğun seçim süreci  nedeniyle başkanlıktan çekildi, Kırk sekiz kişiden oluşan kurucular kurulu tarafından 06.01.2014 pazartesi günü parti binasında gerçekleştirilen seçimlerde; Reşat AKILLIOĞLU ilçe başkanı olarak seçildi.

Eski Edremit Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini de yürütmüş olan yeni ilçe başkanı Reşat AKILLIOĞLU yaptığı açıklamada partisinin Edremit`teki yaklaşan seçimlerde yine en iddialı parti olduğunu vurguladı.

Zor bir dönemde göreve gelmesiyle alakalı yorum yapan Başkan Akıllıoğlu ``Tabandan gelen ve Eski bir Ülkü Ocakları Başkanı olarak Merhum Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ Beyfendi`nin `"Bozkurtlar günü geldiğinde partinize sahip çıkın" vasiyetine uyarak çıktığımız bu yolda, birlik beraberlik çağrısıyla Milliyetçi Türkiye`yi kurmaya muvaffak olacağımıza inancım her zaman tam olmuştu ve bugün de tamdır, Görülecek ki Milliyetçi kadrolar Edremit`te olduğu gibi Türkiye`mizin dört köşesinde Milliyetçi fikri iktidar yapacaklardır. Türkiye 31 Mart sabahına uyandığında gelecekle ilgili seçiminide ortaya koymuş olacaktır. Bizde bu süreci en iyi şekilde yöneteceğiz" dedi.



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli