EDREMİT BALLANDI 1-2

EDREMİT BALLANDI 1-2

Tek karşılaşmalı BAL Düellosunu Edro kazandı.





Ayvalıkspor`un Şampiyon olması ile Bal liginde oynayacak 2. takımın belirlenmesi için oynanan play Off karşılaşmasını Edremitspor kazandı.




Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek takımı belirleyecek olan Play-ouy maçında Edremit Belediye ile Gönen Belediye karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen maçtan Edremit Belediyespor Tayfun ve Erkan'ın golleriyle 2-1 galip ayrılarak adına Bölgesel Amatör Lig'e yazdırmayı başardı.


Mücadeleye daha istekli başlayan Edremit Belediyespor ilk dakikalarda oyundaki üstünlüğünü ele alarak rakip kalede etkili olmaya çalıştı. İlk 20 dakikada ki baskılı futbolunu rakibine kabul ettiren Yeşil- Sarılı ekip yakaladığı ataklarda golü bulamayınca kilidi açamadı. 27.dakikada gelişen atakta ise Edremit Belediye aradığı üstünlük golünü buldu.

Sağ kanattan Remzi topla cezaalanına girdi. Yaptığı ortada topla buluşan Tayfun topu Gönen ağlarına göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra oyunda dengeyi kuran Gönen Belediyespor ataklarını sıklaştırmaya başladı.

43.dakikada Mennan sağ çaprazda topla buluştu. yaklaşık 30 metreden yaptığı enfes vuruş ağlarla buluşurken skora denge geldi. Bu golle ilk yarı sona ererken ikinci yarının hemen başında Edremit % 100 bir gol kaçırdı. Atıf kaleciyle karşı karşıya pozisyonun değerlendiremeyince Edremit mutlak golden oldu.

Dakikalar 73'ü gösterdiğinde Edremit 2.golü buldu. Remzi'nin kullandığı serbest vuruşta yaşanan karambolde Erkan topu ağlara gönderdi ve durumu 2-1'e getirdi. Golden sonra Gönen baskıyı kursada aradığı golü bulamadı ve Edremit maçtan 2-1 galip ayrılarak BAL'a merhaba dedi.






GÖNEN BELEDİYE  1-2  EDREMİT BELEDİYE

STAD : Balıkesir Atatürk

HAKEMLER: Ulaş Ayduran, Onur Baylan, Fatih Dikbaş

GÖNEN BELEDİYE: Bilge, Semih, Mennan, Yekta, Mustafa, Ersin, Sonat, Mesut, M.Emin, İsa, Cem

EDREMİT BELEDİYE: Emircan, Abdullah, Mahmut, Emir, Remzi, Erkan, Ali, Baran, Tayfun, Atıf, Şaban

GOLLER: Dk 27 Tayfun, Dk 72 Erkan (Edremit Belediye), Dk 43 Mennan ( Gönen Belediye )




amatör
12.05.2013 21:14:58
(1)Görünen köy klavuz istemez diye bir atasözü vardır. Bu Gönen Belediyespor için bu hata sözü çok uygun. Gönen Belediyespor sezon başından beri yapılan hatalar üzerine kuruldu, işi bilmeyen siyaset görüşlü yönetim kurulu, işi bilmeyen birbirinden kötü 3 teknik direktör ve sonuç Gönen Belediyespor geldiği yere geri döndü Süper Amatör . Bakalım bu akşam ve daha sonra Gönen Belediyespor bu duruma

amatör
12.05.2013 21:20:41
(2) sorumlu kişiler rahat uyuyabilceklermi! Gönen sokaklarında rahat gezebilceklermi? bu anlayışa sahip olanlar, Balıkesirden Gönene gelinceye kadar unutmuşlardır gönen belediyesporu... Bu kendi paranız gibi harcadığınız gönen halkının paralarının hesabını kim verecek. SİZDE CESARET OLSA YARIN İSTİFA EDERSİNİZ...

Emin Mehmet
12.05.2013 21:59:55
Yazık oldu gönene engin hocayla olacağı buydu futbolcuların sevdiği cengiz hoca ile devam edilseydi ligte kalırdık yazık çok yazık

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı