Edincikspor´da eski günler geri geldi.

Edincikspor´da eski günler geri geldi.

Yeşil siyahlı ekibin teknik patronu Orhan Dalcı," 5 yıl sonra 5 oyuncuya Bandırmaspor´da forma ayırın."

 

  Mazisinde nice başarılara adından söz ettiren Edincikspor yanlış stratejiler sonucu 2. amatör kümeye kadar düşerken, yeni yönetimin altyapıya dayalı gelecek planlaması Osmanlı kentinde futbol severleri heyecanlandırdı.

/resimler/2016-2/21/0131256715838.jpg

Geçmişte, 18 Eylülspor ve Edincik gençlik olarak iki takım halinde verilen amatör mücadeleden başta Bandırmaspor olmak üzere bölgenin hami takımlarına oyuncu takviyesinde bulunan Edincikspor sportif altyapı ve yönetim anlayışı ile güne değil yarına yaptığı yatırım ile umut verdi.

Edincikspor dün 34 sporcusu ile çıktığı yeni sentetik çim arenada U-16 ile U-19 takımları arasında kendi gücü ve geleceği adına tarihe not düştü.

Edincikspor altyapısı U-13 takımı ise günün 2. karşılaşmasında U-13 Bandırma Gücü takımını konuk etti.

Her iki karşılaşmada da sahanın içindeki yedek, oyuncu ve teknik kadronun iki katı izleyici bulan iki özel karşılaşma Edincik´e yapılan sportif yatırımın nedenli doğru hamle olduğunu birkez daha kanıtladı.

Edincikspor, futbol takımları genel koordinatörü Orhan Dalcı oynanan iki karşılaşmadan çok programa gösterilen ilgiden mutlu olduğunu vurgulayarak "Çok değil 5 yıl sonra Bandırmaspor 5 formasını Edincik´e ayırsın... Ben futbol dünyasında Bandırmaspor´da da, Etispor´da da, Çelikspor´da da takım çalıştırdım... Edincik çok farklı, Edincik geçmişte nasıl K. Hasan´ları, Turgay´ları, Ahmet´leri Bandırmaspor´a taşımış sa, 5 yıl sonrası için aynı taahhütte bulunuyorum... Şu anda 60 sporcuyu aşan altyapı kadrosu ile Edincikspor bölgenin en istikrarlı takımı olacaktır." dedi.

Edincikspor teknik patronu Orhan Dalcı, bu noktada kendisini Edincikli kabul eden herkesin taşın altına elini koyduğunu müşahade ettiğini, bu istek ve beklenti karşısında sezon, devre arası vs duraklamalar kendileri adına bir anlam ifade etmediğini 12/365 gün Edincik stadında mesai vererek bugün ekilen tohumların ürününü 5 yıl sonra futbol dünyasonda parlayan yıldızlarla görmenin hazzını yaşamak istediğini söyledi.

/resimler/2016-2/21/0132332654636.jpg

Edincikspor, yeniden yapılanma programı içinde, U-12 den başlayarak U-13, U-14, U-15, U-16, U-17 ve U-19 kadrosunu kurarak önemli bir çalışmaya imza attı.

/resimler/2016-2/21/0134432500890.jpg

Teknik Öner Arslan nezaretinde 2 yıldır önemli çalışma sergileyip,  gelecek adına umut veren Bandırma´nın spor akademisi Bandırma Gücü, dün çalışma programına Edincik´i dahil etti.

U-13 Bandırma Gücü, Edincik Arena´da skor refleks-i olmayan özün bir futbol sergiledi.

Yeni Edincik stadında skorbouard yoktu ve gollerin sayısal anlamı yoktu. Edincik teki U-13 özel karşılaşmasını yaklaşık 60 kişi izledi ve gole değil oyun alanı içinde farklılıklarını sergileme olanağı bulan oyunculara alkış ve tezahürat vardı.

Elbette mutluluklar kulübe ile paylaşıldı.

- Bandırma Manşet olarak özel de olsa bu güzel organizasyonu kayda almakta bizim için önemli idi.

Mandırma Manşet spor servisi olarak U-13 Edincikspor ile Bandırma Gücü´nün entresan pozüsyonlarını sizin için görüntüledik.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli