Edincikspor`a 650 bin TL`lik kaynak

Edincikspor`a 650 bin TL`lik kaynak

Yakup Ataş, Spor Toto Genel Müdürlüğü bütçesinden Edincikspor'un sahasının sentetik saha yapılması için 650 bin TL ödenek tahsis edildiğini açıkladı.

Balıkesir Süper Amatör küme takımlarından Edincikspor Asbaşkanı Yakup Ataş, Spor Toto Genel Müdürlüğü bütçesinden Edincikspor’un sahasının sentetik saha yapılması için 650 bin  TL ödenek tahsis edildiğini açıkladı.

-ÖZTAYLAN`A ÖZEL TEŞEKKÜR
Edincikspor’un mevcut sahasının kriterlerin altında olmasından dolayı bu güne kadar maçları Bandırma’da bulunan Sanayi Sitesi sahasında oynamak zorunda kaldıklarını anımsatan Ataş “ Sahamızın sentetik sahaya dönüştürülmesiyle ilgili girişimlerde bulunduk. Spor Toto Genel Müdürlüğü bütçesinden sahamızın yapımı için 650 bin TL kaynak tahsisi yapıldı. Spor Toto Genel Müdürlüğü tahsis edilen bu kaynağı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına gönderecek ve sahamızın yapılmasıyla ilgili ihale büyükşehir belediye başkanlığı tarafından yapılacaktır. Ödeneğin tahsis edilmesinde emeği geçen ve büyük bir çaba göstererek Edincikspor`a sahiplik eden Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan’a Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’a ve Spor Toto Genel Müdürlüğüne kulüp yönetimi olarak teşekkür ederiz”dedi.
 
Ataş,11 Ekim 2014 tarihinde yapılacak olan Edincikspor Genel Kurulu sonrasında yönetimde görev almayacağını ancak bu güne kadar vermiş oldukları sözlerin gerçekleştirilmesi konusundaki gayretlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.


Suburtay KÜHEYLAN
26.09.2014 20:44:09
açık kimlik olmalı...

  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı