Edincikspor hedef büyüttü

Edincikspor hedef büyüttü

Edincikspor yönetimi görev bölünü ardından gerçekleştirdiği protokol ziyaretinde sezonun rotasını çizdi.


Edincikspor`dan protokol ziyareti paylaşan: zeki-karadeniz

Edincikspor önceki hafta gerçekleştirdiği genel kurul ardından yeni oluşturduğu yönetim kurulu ile protokol ziyaretini gerçekleştirdi.

Başkan Abdullah Erbay, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Kamil Eryılmaz, Fikri Burmaoğlu, Süleyman Dönmez, Varol Memişler, Hüseyin Mutlu ve Feray Acemliler ile birlikte önce Bandırma Kaymakamı Ali Mantı ardından Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı makamında ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundular.

Kaymakam Ali Mantı ‘’Edincikspor maçlarına gelirim’’

Edincikspor Başkanı Abdullah Erbay’ın yeşil siyahlı ekibin yeni sezondaki stratejilerini anlaması ardından Kaymakam Ali Mantı, kendisine armağan edilen 10 numaralı formayı girerek iddialı olmasa da halı sahalarda futbol oynadığını, armağan edilen Edincikspor formasını bu karşılaşmalarda giyeceğini ifade ederek ‘’Spor yaşamda kardeşlik ve barışın tanımıdır, Edincikspor’un böylesine ciddi bir ekiple sezona başlaması bölge futbolu adına bir kazanç, bende Bandırma Kaymakamı olarak Edincikspor’a gereken katkıyı bulunmakla birlikte, Edincikspor’un karşılaşmalarına gelmeye söz veriyorum.’’Dedi.

Başkan Mirza,’’Edincikspor gereken katkıyı görecektir’’

Edincikspor yönetimin protokol ziyaretindeki ikinci durağı belediye Başkanı Dursun Mirza oldu.

Mirza, Edincikspor ekibini kapıda karşıladı. Başkan Edincikspor’un yeni yönetiminin oluş şekline bakıldığında taşın altına herkesiz elini koyduğunun anlaşıldığını, bunun Edincikspor adına sevindirici olduğunu vurgulayarak, ‘’Artık mahallemiz olan Edincik’e bu noktada gereken katkıyı vermemizde bir sakınca yoktur. Ancak bir şeyi unutmamak gerekir, eski belediye Başkanımız sayın Mehmet Yağcı’da bu konuda Edincik’e eserler kazandırmış bir isimdir, kendisini minnetle anıyorum, Bandırma Belediyesi olarak Edincik’in ve Edincikspor’un beklentilerinin karşılanması adına elimizden gelen çabayı sarf edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.’’ Dedi.

 



  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı