Edincikspor fikstüre itiraz etti

Edincikspor fikstüre itiraz etti

Üç kez değişen fikstürde Edincikspor`a iki deplasman verilmesi yeşil beyazlı camiayı huzursuz etti.






Üç
kez değişen fikstürde Edincikspor ‘a iki deplasman verildi.


Hafta sonu start alan süper lig sorunları da beraberinde getirdi.

Haftayı Altınoluk deplasmanında geçiren Edincikspor, İkinci hafta da Gömeç deplasmanına çıkacak olması, düzenlemeyi boykot etmesine neden oldu.

Edincikspor Başkanı Nazmi Demir yaptığı açıklamada hiçbir takımın üst üste iki deplasman oynamasının etik olmadığını belirterek ‘'Oturmuş sistemin yeni üyesi Edincikspor'un bu döngü içinde yeri olmadığının göstergesidir.'' Dedi.

Sportif etkinliklerini daha geniş kitlelere ulaştırma noktasında son yıllarda verilen çabanın göz ardı edilemeyeceğini vurgulayan Başkan Demir ‘'Edincikspor geçmişini arama noktasında önemli yol kat etti. Biz buralara kolay gelmedik, Her merhalede emek ve çabamız var, Yok etmek kolay önemli olan mevcudiyeti yaşatmaktır, Ama görüyoruz ki sistem içinde Edincikspor yokmuş gibi hareket ediliyor.'' Dedi.

Edincikspor Başkanı Nazmi Demir ASKF'nin 3 kez değiştirdiği Süper lig 2012-2013 fikstürünün nedende sadece Edincikspor için olumsuzluk arz ettiğini söyledi.

Oysa Bandırma'nın süper lig de iki takımının bulunduğunu, Takımların birisi deplasmanda iken diğerinin iç sahada oynaması gerektiğine işaret etti.

Demir Edincikspor'u olumsuz etkileyen Fikstür yanlışlığı için ASFK'ye yeni bir taleplerinin bulunduğunu gereken hassasiyet gösterilmediği takdirde Edincikspor yönetim kurulunun durumu bir kez daha değerlendireceğini ifade etti.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false