EDİNCİKSPOR 3-2 AVŞASPOR

EDİNCİKSPOR 3-2 AVŞASPOR

Edincikspor Avşaspor karşılaşması 3-1 devam ederken çıkan olaylar sonrası 88 dakikada tatil oldu.

Edincikspor Avşaspor karşılaşması 3-2 devam ederken çıkan olaylar sonrası 88  dakikada tatil oldu.

1.Amatör küme lideri Edincikspor ile ligin dibinde can suyu arayan Avşaspor`un Bandırma Sanayi arenadaki mücadelesi daha ilk dakikalardan itibaren gergin başladı.

Edincikspor Şampiyonluk yolunda hedefe ulaşmak isterken, Avşaspor alacağı bir puanın hesabı içindeydi. Lider Edincikspor 3 dakikada Ercan`la öne geçtiği karşılaşmada 14 dakikada Serdar la 2 golü buldu.

İlk devrenin son dakikaları oynanıyordu ki Vural Avşa adına skoru 2-1 yaptı ve ilk yarı bu skorla sonuçlandı.

Avşa 2. yarıya daha diri başladı. Nitekim 72 dakikada Yakup skoru eşitleyen Avşa golünü Edincik ağlarına bıraktı.2-2

İşte bu dakikadan itibaren oyun gerildi. itirazlar, sarı kartlar bir birini izledi. 77 dakikada Avşa`nın golcüsü Vural kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Ardından gelişen akında Edincik ceza alanı içinde düşürülen Avşa golcüsü Hasan`ın penaltı beklentisi oyunu daha da gerdi.

Avşaspor`un hakeme yönelik itirazları yoğunlaşırken Edincikspor`da ilk golün sahibi Ercan kontra bir topla süzüldüğü Avşa ceza alanında meşin yuvarlağı kaleci İsmail`in yanında ağlara bırakınca skor 3-2 oldu ve Avşa`nın puan umudu kalmadı.

Yaşanan skorel gelişmeyi orta hakem Gökhan Varlık`ın taraflı davranışına bağlayan Avşaspor`lu Osman oyunun durdurulduğu düdüğe rağmen topu oyun alanının dışına vurdu.

Bu hareket karşısında hakem Varlık, Osman`a sarı kart göstermek istedi ancak Osman`ın daha önce kartı vardı ve cepteki sarı kart kırmızı ile yer değiştirme noktasında Osman`ın saldırısı geldi.

Saatler karşılaşmanın 88 dakikasını gösteriyordu ve maç 3-2 Edincik`in lehine devam ederken yaşanan gelişmeler nedeni ile hakem Gökhan Varlık tarafından tatil edildi.

 

 

 

 

 

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı