Edincikspor çıtayı yükseltti.

Edincikspor çıtayı yükseltti.

Edincikspor Kulübünden Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürüne ziyaret.

Edincikspor Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Zakir İpek, Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan´ı makamında ziyaret etti.

/resimler/2016-5/24/1806303341477.jpg

Geçtiğimiz sezon amatör futbol müsabakalarına; 1. Amatör, U19 Genç Takımı, U17 Genç Takımı ve U16 Genç Takımları ile katılan Edincikspor yenilenen sahasının hayata geçirilmesinde büyük emek ve katkısı olan Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İhsan Aslan´ı kurumunda ziyaret ederek teşekkürlerini sundu.

Kulüp ve Devlet işbirliğine güzel bir örnek olarak sahanın ışıklandırılması ve skorboardunun Edinciksporun gayretleri neticesinde bölgenin ve Türkiye´nin iki önemli kuruluşu tarafından karşılandığı Edincik Sahası Avrupa standartlarındaki sentetik çim zemini ile spor severlerin hizmetinde bölgeye önemli bir değer katmaktadır.

Başkan İPEK, mevcut 80´den fazla lisanslı sporcusu ile Edincikspor´un, Bandırma´da yaşayan insanlar ve dezavantajlı gruplar öncelikli olmak üzere herkese sosyal anlamda gelişim imkanı sunabilmek ve günümüzde mahalle olan köklü beldede, gençleri ülkelerine faydalı birer birey olarak yetiştirmek amacı taşıdıklarını ifade ettiği 



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli