Edincik Vadi doğallığı ile cezbediyor

Edincik Vadi doğallığı ile cezbediyor

Bade-sabah meltemiyle kahvaltı yapmanın keyfi yaşanıyor

Geçtiğimiz yıllarda Edincik belediyesi tarafından sosyal amaçlı kullanılmak üzere düzenlenen "VADİ ET-MANGAL" sadece Edinciklilere değil çevrenin buluşma adresi oldu.

Bandırma ve Erdek'in dışında çevre ilçelerden de müşteri potansiyeli bulunan Edincik "VADİ ET-MANGAL" işletmecisi Kıvanç Borazan gerek ortam-gerek atmosfer, gerekse anlamında bölgenin en müstesna mekanlardan birisi olan "VADİ" nin salaş ama temiz, doğa ile iç içe muhteşem manzarada çay yudumlamak isteyenlerin tercih ettikleri mekanında 3 aylık PANDEMİ KARANTİNASI sürecinde tüm hijyen koşullarını uygulayarak başlattıkları yaz çalışmalarını aynı huzur ve güven içinde sürdürdüklerini kaydetti.

Kıvanç Borazan," Edincik Vadi bir aile işletmesi olarak mutfaktan, servise kadar kendi olaraklarımızı kullanarak doğal tabian manzarasını bozmadan sağlıklı ürünler sunmaktayız. Buraya gelen dostlarımız yemyeşil zeytinliklerin üzerinden masmavi denizin üzerinden kuş bakışı Erdek'i izlemenin keyfini yaşıyorlar, Özellikle kapıdağ'ın doruklarından süzülen bade-sabah meltemini solumak ise ayrı bir şans." dedi.



Anahtar Kelimeler: Edincik doğallığı cezbediyor
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli