Edincik şenlikleri halktan tam not aldı

Edincik şenlikleri halktan tam not aldı

Serhat diyarı Edincik`te ikincisi düzenlenen Zeytin ve Yumurta şenlikleri kurtuluş Coşkusu ile başladı, Şenlik coşkusu ile noktalandı.
Edincik Şehit Cemil Kaya meydanında düzenlenen resmi törenlerin ardından ayni alan gece de şenlik alanına dönüştürüldü.
Edincik ilk kez böylesine görkemli bir hazırlık oldu. Kübra, Ahmet Durmuş ve Lara ile noktalanan Şenlikleri nerede ise Edincik halkının tamamı izledi.
Öyleki Bandırma ve Erdek kurtuluş programlarında gece konserleri olmaması Edincik şenliklerine olan ilgiyi dahada arttırdı.
Başkan Mehmet Yağcı`nın ``Kimse ayakta kalmayacak`` talimatı ile meydana taşınan 3 bin sandalye yetersiz kaldı.
Bir o kadar gencin de ayakta izlediği Edincik Zeytin ve Yumurta şenliklerinde konuşan Belediye başkanı Mehmet Yağcı gelişen olaylar, Ülkenin konjektürel yapısı itibarı ile en fazla birlik ve beraberlik içinde olmaları gereken bir süreç yaşandığını vurgulayarak `` Parti rozetimizi bir kenara bıraktık, Herkese eşit mesafedeyiz, tek arzumuz el birliği ile Edincik` imizi layık olduğu noktaya taşımaktır.`` dedi
Başkan Mehmet Yağcı`yı beldesi için en önemli gün olan Kurtuluş etkinliklerinde sadece Edincikliler desteklemedi.
Savaştepe Belediye başkanı Turgay Yüksel, Balya belediye başkanı Dündar Cengiz, İvrindi- Gökçeyazı belediye başkanı Yakup Yılmaz, Balya Ilıca belediye başkanı Mustafa Tepeli, Susurluk-Karapürçek belediye başkanı Mehmet İlban, Gönen -Sarıköy belediye başkanı Ali yeşildağ, Erdek-Ocaklar Belediye başkanı Hüseyin Durak, Havran- Büyükdere belediye başkanı Hüseyin Asarlı, Bigadiç- İskele belediye başkanı Ayhan Işık, Salu Belediye başkanı Fethi Kilercioğlu, Aksakal belediye başkanı Üstün Taşdemir Edincik`in misafiri oldular.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli