Edincik harakiri yaptı 0-1

Edincik harakiri yaptı 0-1

Kaleci Fatih'in inanılmaz hatası, Bigadiç'e Edincik deplasmanında 3 puan getirdi.

Süper lig’in iki yeni ekibi Edincikspor ile Bigadiç Belediyespor’un Bandırma Sanayi Arenadaki mücadelesini Bigadiç kazandı 0-1.

Stat: Bandırma Sanayi Arena

Hakemler: Mutlu ÇİĞDEM *** Doğan AKDENİZ *** Erhan KOLAK ***

EDİNCİKSPOR: Fatih ** İzzet ** Çağatay ** Sercan **(Janberk**)Özgür ** Hasan**(Erman**) Ercan** Tahir*** Kadir**(M. Nedim**) Güvenç*** Hüseyin**

Antrenör: Can USLU

BİGADİÇ BELEDİYESPOR: Erdi ** Emre**(Özcan**) Arda ** Burak** Atakan** Hasan ** İsmail** Halil**(Samet**)  Efrail** Ziya** Mahmut**(Tolunay**)

Antrenör: Ahmet HASAR

GOL: Dk.52 Mahmut (Bigadiç)

Süper lig’de kırmızıçizginin altında oynayan siyah beyazlı Bigadiç Belediyespor ile Yeşil Siyahlı Edincikspor’un kıyasına mücadelesini konuk ekip Bigadiç kazandı.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikası karşılıklı ataklarla golsüz geçti. Edincikspor’un üstün göründüğü müsabakada yeşil siyahlı ekip iç dinamikleri gole yansıtamadı.

2. yarıda daha da üstün görülen Edincik, rakip ceza alanı içinde son vuruşu yapamadığı karşılaşmanın 52. Dakikasında Edincikspor’un başarılı kalecisi Fatih, kendisinden beklenmedik bir hata ile elindeki topu rakip sol açık Mahmut’un önüne düşürünce yapacak bir şey kalmadı.

Günün şanslısı Mahmut siyah beyazlı ekibi 1-0 öne geçiren golü kaydettikten sonra görevini yapmış olmanın rahatlığı ile yerini Tolunay’a bırakırken Edincikspor nerede ise son 30 dakikayı rakip kale önünde tek kale oynadı.

Edincikspor’un kaçan golleri kulübeye saç baş yoldururken, yenilgiye rağmen Edincikspor’un oyundan kopmayan performansı beğeni topladı.

Rakip Bigadiç ise düşme mücadelesi verdiği yakın rakiplerinden Edincik’i tek gollede olsa aşmanın sevincini yaşadı.

 



edincik
15.11.2014 21:50:43
Feray hocanın ayrılmasından sonra Edincikspor kendine gelmiş, zayyet beyin dediği sezon başı idari kadrosu farklı olsaydı, takım farklı olabilirdi. ama sezon başında feray hoca nın yardımcıları şu anda takımın başında devam ediyor.

  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli