Edincik balıkla tanıştı

Edincik balıkla tanıştı

Edincikli Balıkçı Mustafa`dan sınırsız hizmet, ister kg, ister mangalda pişmiş

Edincikli Balıkçı Mustafa Güngör üçlü entegrasyonu sağladığı çarşıda Balık satmaya yetiştiremiyor.

Edincik`li Mustafa Güngör bazı dostlarının tavsiyesi ile çarşıdan çınar dibine iniş güzergahında, çarşı camii karşısında Fırın ve iki Kasap arasında açtığı Balıkçı tezgahı ile işlerin kesatlığından yakınanlara dilini ısırtıyor.

İş bilen Balıkçı tezgahını açtıktan sonra bir süre sıkıntı çektiğini, öğlenleri fırından aldığı kor ile kendi karnını doyurmak için pişirdiği balıklara gösterilen rağbet üzerine şimdi ne satmaya nede pişirmeye yetişebiliyor.

Balıkçı Mustafa Güngör, işlerinin açılmasını büyük bir sevinçle anlatırken aslında piyasa ekonomisinin bozuk oluşunun, kedi işlerini körüklediğine inanıyor.

Balıkçı Mustafa Güngör `` Ben kor`u komşu ekmekleri fırına atınca alıyorum, sevabına temizlediğim balıklardan yemek isteyen önce fırından ekmeğini alıp geliyor, burada pişirip yiyiyor, eksra bir para talep etmiyorum, şoklu uskumruyu 3 tl ye veriyorum, doymazsa bir daha yesin, tegah fiyatına balık, tabi diğer çeşitlerimizde öyle ister kilo ile alsın, ister burada kendi pişirip yesin, yanında soğan da müesseseden`` diyor.

Özellikle öğle saatlerinde önü kuyruk olup sırada bekleyenler mangal kokusunda önce duman sefası yaptıkları Balıkçı Mustafa kendisininde hikmetini bilmediği Bursa`dan özel gelen müşterilerinin olduğunu söylüyor.



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı