Edincik Spor Sentetik Halı Saha için Harekete Geçti.

Edincik  Spor Sentetik Halı Saha için Harekete Geçti.

Bandırma'nın 2. Süper lig takımı Edincik Spor sahasını sentetik çim yapmak üzere harekete geçti.

Bandırma spor tarihine önemli katkısı bulunan Edincikspor yeniden eski günlerine dönme mücadelesini tesisleşmeye verdiği önemle gösterdi.

Edincikspor yönetim kurulu Asbaşkanı Yakup Ataş, Genel Sekreter Kamil Eryılmaz, Genel Kaptan Fikri Burmaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Mutlu ve Feray Acemliler ilçe spor müdürü Hüseyin Elüstü ile ön görüşmede bulunarak eski Edincik Belediyesi tarafından Spor müdürlüğüne tahsis edilen 22.ooo m2 lik Edincikspor futbol sahası ve tesisleşme alanının sentetik çim sahaya dönüştürülmesi talebinde bulundu.

Bandırma Gençlik ve Spor ilçe müdürü Hüseyin Elüstü, projeye ilişkin resmi başvuruyu ilç müdürlüğüne ulaştırmadan önce Edincik sahasını fotoğraflayıp dosya eksikliklerini tamamladıktan sonra başvuruyu Balıkesir il müdürlüğüne ulaştıracağını kaydetti.

Edincikspor As Başkanı Yakup Ataş, Yeşil Siyahlı kulübün başarı dolu mazisini, tesisleşerek hedefine yükseltmenin sadece Edincik için değil, tesisi kendi sahası olarak gösterecek Paşaçiftlikspor ve Misakçaspor içinde gerekli olduğunu vurgulayarak projenin hayata geçmesi için gerekli bürokratik ve siyasi katkıyı sağlayacaklarını ifade etti.

Ataş;’’Edincikspor’un Bandırmaspor tarihindeki yerini alması altyapı ile mümkün, bu noktada gerekeni yapmanın çabası içindeyiz’’ dedi.



seçmen
24.06.2014 16:14:47
Edincik Belediyesinin kapanmasına rağmen AKP ye oy vererek hak etmediği desteği vermiştir AKP inde Edincik e en azından bir stad yaparak teşekkür etmelidir bunun içinde AKP nin bu çalışmaya sahip çıkması gerekir.

Fikri BURMAOĞLU
24.06.2014 14:58:50
Edincik futbol alt yapısının tekarar canlanması için bu stada çok ihtiyacı var inşallah bizden öncekilerinin stad için yaptığı çalışmayı biz devam ettireceğiz ve sonuçlandıracağımıza inanıyorum

  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı