Edincik 18 Eylül İlköğretimden "100 Yıl" etkinliği

Edincik 18 Eylül İlköğretimden

Pandemi sürecinde okula gidemeyen Edincik 18 Eylül ilk okulu 2/a ve 3/b öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik bayramlarını sosyal paylaşım sayfalarında gerçekleştirdi.

Koronovirüs (VOVID-19) mücadele kapsamında oklulalrından uzaklaşıp sokağa çıkamayan Erdincik 18 Eylül ilkokulu 2/a ve 3/b sınıfları sosyal paylaşım sayfalarından gerçekleştirdikleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik bayramı etkinliği ile dikkat çektiler.

Öğretmen Özge Tüzün'ün okul ötesi öğrenci ve aile ilişkilerini sıradanlığın ötesine taşıyarak karantina günlerini eğitim ile taçlandırdı.

Öğretmen Özge Tüzün, sonuçlanması kesin bir tarihle açıklanmayan karantina sürecinde 15 öğrenciden oluşan 3/b sınıfı ile 23 öğrenciden oluşan 2/a sınıflarında bulunan öğrencileri ile sosyal paylaşım sayfasından başlattığı çalışmasını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı etkinliği ile taçlandırdı.

Öğretmen Özge Tüzün, sosyal iletişim yöntemi ile gerçekleştirdiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramını özellikle 100. yıl olması dolayısı ile bir adım öne taşıyarak görsel video kayıtları ile belgeledi.

Öğretmen Özge Tüzün'ün sosyal mesafe kuralını, sosyal medya olanakları ile aşarak ortaya çıkardığı 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocok bayramı etkinliği başta okul ve veli çevresi olmak üzere izleyenleri tarafından begeni topladı.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu