Ece Erdek`te Gecelerin yıldızı oldu

Ece Erdek`te Gecelerin yıldızı oldu

İki sezondur Ağrigento havuz başında program yapan genç ve güzel sanatçı, tatilcilerin tutkusu oldu.





Temmuz ayı ile birlikte turizm hareketliliğini üst noktayı yaşayan Erdek eğlence mekanlarıdan da doluluk oranını arttırdı.

Son iki sezondur Ağrigento otel havuz başında program yapan genç ve güzel sanatçı Ece tatilcilerin tutkusu oldu.

Her gece dolu dolu masalara seslenen genç ve güzel sanatçı Ece hayranlarından aldığı iltifatlarla mesleğin keyfini yaşarken bazen sıra dışı tarzı ile de eleştiri almaktan geri kalmıyor.


Erdek gecelerinde sahneye gönderilen şampanyalar ile farklı bir konsep yaşayan Ece hayranlarını üzmemek adına isteklerden oluşan programı ile daha da sempati topluyor.

Sahneye şık çıktığında ayrı, Rüküş çıktığında ayrı eleştiri alan Ece bu eleştirilere olgunlukla yaklaşarak sanatçıların toplumun ortak malı olduğu fikrinden yola çıkarak beklentiler yönünde bir vizyon çizme nokyasında çaba sarf ettiğini söylüyor.

Sanatçı Ece Bandırma Manşet okurları için bugün özel bir reportaj sözü verdi.
Siz okurlarımız için bugün Ağrigento havuz başında söyleşide bulunacağımız Erdek gecelerinin yıldızı Ece hakkındaki bilinmezleri yanıtlayacak.



Ömür Akasya Erkök, Saadet Karagöz, Tülay Çakırkaya, Fethiye Ateş ve Nilüfer Erak sanatçı Ece`nin müdaimleri arasında sıra dışı gecelerin ayrıcalıklı konukları arasında yer alıyorlar.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı