Eagle Horses Ranch

Eagle Horses Ranch

Hapıdağ´ın özgür kovboyu

 

Kapıdağ yarım adası güney doğu sahillerinden Tatlısu-Esentepe´de 22 yıldır kovboyculuk oynayan Cem Malatacık, göz ardı edilen at ve dağ turizmine hizmet ediyor.

Cem Malatacık 1993 yılında geldiği Tatlısu´da ilk olarak liman kampı çevresinde konuşlanmış, maceracı kimlik daha sonra Tatlısu-Esentepe´de kendi ahşap çiftliğini kurarak at ahırını safkan ve yarım kan 11 Arap atına yükseltmiş.

Kendi atlarının bakımı yanı sıra zaman zaman hipodromlardan gönderilen yaralı atların tedavisini de yapan Tatlısu Kovboyu Esentepe deki mini harasında günümüzün beton yapılanmasından uzak kalmaya özen göstermiş.

Tamamen ahşaptan oluşan mini çiftlikte 11 atın yanı sıra mini hayvanat bahçesi, minyatür bahçe, ahşap pansiyon bulunuyor.

Eagele Horses Ranch çiftliğin konukları genelde yabancılar. Onlar Avrupa´dan gelmeden önce Cem Malatacık´ı telefon ile arayıp rezervasyon yaptırıyorlar. Tatlısu´ya geldiklerinde ise doğa ve atlarla iç içe geçen özgür ve özgün bir tatil sonrası enerji depolamış olarak ülkelerine dönüyorlar.

/resimler/2015-7/27/1104481530034.jpg



Anahtar Kelimeler: Eagle Horses Ranch
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli